Beschadigd haar? Zo voorkom je het voor eens en voor altijd

Je haar is niet alleen gezond en verzorgd als je regelmatig naar de kapper gaat. Tussen kappersbeurten door beschadig je je haar op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als je het nat borstelt, met nat haar gaat slapen, met een strakke knot te gaan slapen maar vooral als je het gaat stylen en föhnen.

Ook al gebruik je een heat protector, de hitte die van een föhn afkomt kan je haar flink beschadigen. Een haar bestaat uit zeven verschillende lagen. Iedere laag is belangrijk maar de buitenste twee bepalen de kleur van het haar en de glans. Deze twee lagen laten je haar er zo mooi uitzien. Belangrijk dus om deze goed te beschermen, vooral omdat ze aan de buitenkant zitten en dus als eerste beschadigen.

Daarom is het dus zo belangrijk dat je je haar goed beschermt. En daar weet Dyson wel raad mee. Ze hebben oneindig veel haar geanalyseerd, vijftig maanden lang gewerkt aan de ontwikkeling van de föhn en dat samen met zo’n 100 ingenieurs. Daar is dus inmiddels een knap staaltje werk uit voort gekomen: de Dyson Supersonic.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, deze knapperd kost 400 euro. Maar is de Dyson Supersonic het geld waard? Als je kijkt naar hoe veel onderzoek ze hebben gedaan en hoe de föhn werkt, snap je wel meteen waar het prijskaartje vandaan komt. En als het onderzoek is niet voor niets geweest.

De Dyson Supersonic:
– Meet de warmte van de föhn en gaat daar nooit overheen
– Blaast hardere lucht door het ontwerp, waardoor je haar sneller droogt
– Klinkt zachter dan een normale föhn
– Makkelijker in gebruik en lichter
– Heeft een ontzettend mooi design (en alleen daarom willen we hem al)

Iets om voor te sparen, dus.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites