Door dit te eten krijg je sterkere nagels

Geen afbrekende of inscheurende nagels meer!

Wil je je nagels laten groeien maar lukt het niet omdat ze telkens afbreken of inscheuren? Heel vervelend.. Maar bepaalde voedingsstoffen kunnen helpen om je nagels sterker te maken én ze sneller te laten groeien. Zo zijn eiwitten, zink en vitamine B bijvoorbeeld heel belangrijk. Dit is wat je kunt eten voor sterkere nagels:

Eieren en peulvruchten

Om je nagels te laten groeien, heeft je lichaam eiwitten en biotine (vitamine B8) nodig. Eieren en peulvruchten zijn de perfecte voedingsmiddelen om deze twee stoffen binnen te krijgen. Ook zit er veel vitamine B8 in havervlokken en rijst.

Kokosolie

Onverzadigde vetten zorgen ervoor dat voedingsstoffen gemakkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen. Ook zouden gezonde vetten de kans op het ontsteken van je nagelriemen verkleinen. Kokosolie bevat daarnaast ook vitamine A, D, E en K, die goed zijn voor het versterken van je nagels.

Spinazie

Deze gezonde bladgroente bevat veel ijzer en vitamine A, E en B11. Die gaan er zeker voor zorgen dat je nagels snel groeien!

Broccoli

Het aminozuur cysteïne ondersteunt de werking van eiwitten. Om dit aminozuur binnen te krijgen, is broccoli heel geschikt. Hou je niet van broccoli? Er zit ook veel cysteïne in ui en spruiten of zuivelproducten.

Zalm

In zalm zitten zit naast veel eiwitten ook zink. Zink is nodig bij de opbouw van eiwitten en is daarom erg gewenst bij het laten groeien van je nagels.

Kip

Kip bevat veel eiwitten, vitamine B en zink. Deze drie voedingsstoffen staan er allemaal bekend om nagelgroei te bevorderen.

En dit is hoe je je nagels het best kunt verzorgen:
> Langere nagels krijgen: dit is hoe je het voor elkaar krijgt

Met deze etenswaren kom je van je donkere kringen af:
> Deze etenswaren voorkomen donkere cirkels

Zo blijven je gelakte nagels langer mooi:
> Zo blijft je nagellak twee keer zo lang zitten

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites