5 geheimen van vrouwen die altijd lekker ruiken

En het is niet wat je zou verwachten!

Die vriendin die áltijd lekker ruikt, zelfs nog aan het einde van de dag. Hoe doet ze dat toch? Of ze nou een bepaalde strategie heeft of gewoon goede gewoonten heeft, weten wij niet. Maar met deze tips kun jij ook altijd lekker ruiken.

Type geur

Natuurlijk heeft de soort parfum (en dan vaak ook de prijs) invloed op hoelang de geur blijft hangen. Maar qua type geur zit hier ook verschil in. Citrus-achtige geuren verdwijnen namelijk veel sneller dan kruidige, bosachtige geuren. Als je wilt dat je parfum langer blijft hangen, kun je dus beter een kruidige parfum uitzoeken in plaats van een zoete.

Waar en wanneer?

Om de geur langer te laten hangen, kun je je parfum het best aanbrengen op bepaalde plekken. Welke plekken dit precies zijn en waarom, lees je hier. Ook is er een bepaald moment waarop je je parfumflesje het best tevoorschijn kunt halen. Dit is direct na het douchen, wanneer je huid nog een beetje vochtig is. Het extra vocht op je huid zal namelijk helpen om de geur op te vangen.

Niet wrijven

Je hebt vast wel eens gehoord dat het not done is om je polsen langs elkaar te wrijven nadat je je parfum hebt aangebracht. Maar toch hebben we elke keer weer de neiging om dit te doen. Dit komt omdat we de parfum sneller willen laten drogen. Toch herhalen we het nog eens: doe. het. niet. Door het wrijven wordt je huid warm, waardoor de geur van je parfum verandert én minder lang blijft hangen.

Verschillende laagjes

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom er van jouw favoriete parfum ook altijd douchegels en bodylotions worden gemaakt? Nou, dat is dus niet gewoon truc om meer producten te verkopen. Door verschillende producten in dezelfde geur aan te brengen, bouw je namelijk verschillende laagjes op waardoor de geur langer blijft hangen. Leg die bodylotion uit je cadeauverpakking dus niet ergens in een kastje maar draag hem onder je parfum.

Parfum bewaren

Bewaar je parfum nooit op een warme of vochtige plek want hierdoor kunnen de geurmoleculen van de parfum afbreken. Verplaats ze dus van je badkamer naar je slaapkamer.

 

Op zoek naar een nieuwe parfum?
> Dit parfum past bij jouw sterrenbeeld

Deze geurtjes dragen andere vrouwen nog niet:
> De geurtjes die geen enkele vrouw nog draagt

En zo ruikt ook je huis altijd lekker:
> Zo zorg je ervoor dat je huis altijd lekker ruikt

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites