Gespleten haarpunten? Zo verberg je ze nog even!

Nog even dat kappersbezoekje uitstellen!

Je weet dat het de hoogste tijd is voor een bezoekje aan de kapper, maar je moet nog steeds een afspraak maken en hebt het eigenlijk veel te druk om te gaan. Wil je toch zelfverzekerd over straat zonder hair struggles? Tover je haar dan in één van deze knappe kapsels!

Bandana
Gebruik je bandana als een soort hoofddoekje, waarbij je de knoop bovenop je hoofd bevestigd. Dit geeft een super leuk retro effect, staat onwijs vrouwelijk en die haarpunten zijn verborgen!

bandana-3

 

Parisian bun
Ben je klaar met je losse lokken, maar wil je een iets chiquere look dan je krijgt met een staart? Dan is de klassieke, Parisian bun perfect voor jou! Ook al is deze hair do klassiek, saai is ‘ie absoluut niet. Laat je inspireren door de stijlvolle Parisiennes, zij dragen deze bun het allermooist! Deze bun is niet alleen dé manier om een sophisticated look te creëren, ook in tijden van dooie haarpunten biedt hij uitkomst!

klassieke bun

 

Visgraatvlecht
Onze favoriete vlecht; hij is net even wat specialer dan your ordinary vlecht en na een beetje oefenen heb je ook deze zo gemaakt. Vlechten zijn dit seizoen hartstikke hot! Je ziet er namelijk al snel verzorgd uit en dat kun je gebruiken met gespleten punten!

messy

READ NEXT
Eet je haar gezond en glanzend!
Waarom je nooit met een knot in moet slapen!
Zo leef je als een echte Parisian!

Photo credits: Treasurse and travels blog / rubytuesdaymatthews

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites