Glass skin: dé nieuwe make-up trend

En dit is waarom!

Wij zijn dol op make-up dus iedere keer als er een nieuwe trend in make-up land is, zijn wij weer excited. Dit keer is het glass skin: hiermee zorg je ervoor dat je huid er zo glowy mogelijk uitziet zonder veel make-up te gebruiken, maar juist door middel van verzorgingsproducten.

Skincare

De juiste skincare routine is dus belangrijk om goed resultaat te krijgen. Begin met een goede moisutrizer en daarna een goede scrub. Bij deze look moet je huid echt flawless zijn, dus probeer ervoor te zorgen dat je poriën zo fijn mogelijk eruitzien.

Make-up

Wanneer je huid helemaal glad is zonder dat er nog poriën en schilfertjes zichtbaar zijn wordt het tijd voor make-up. Om te zorgen dat de make-up nóg beter blijft zitten is het belangrijk om een goede primer te gebruiken.

Daarna gaan we over naar de foundation en de concealer. Omdat je een no make-up look wilt creëren, is het belangrijk om een transparante foundation (ja, dat bestaat) te gebruiken. Dit maakt je huid nog net een stukje gladder, zonder dat je een pancake effect krijgt.

Dan is het tijd voor vloeibare highlighter boven de wenkbrauwen, neus, kin en jukbeenderen. Maak het af met een klein beetje crèmeblush op je wangen en je hebt de perfecte flawless glass skin look!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites