Deze betaalbare moisturizer krijgt de beste reviews op Amazon

De crème krijgt 5 sterren en kost nog geen vijftien euro...

In de winter kan het enorm lastig zijn om je huid mooi en gehydrateerd te houden. Een moisterizer is dan dé uitkomst. Maar dan het liefst wel eentje die er niet voor zorgt dat je halve maandsalaris in een keer verdwijnt.

Het blijft daarom een strijd om een betaalbaar product te vinden dat net zo goed werkt als de duurdere versies. Deze goede moisturizer krijgt enorm goede reviews en kan je al bestellen voor minder dan vijftien euro.

Wat doet een moisturizer?

Een moisturizer houdt de vochtbalans in je huid op peil. Ook helpt de crème de bovenste laag van je huid te herstellen. Je huid is hierdoor minder snel geïrriteerd en gevoelig. Vooral tijdens de koude wintermaanden wordt het goedje ingeslagen. En terecht.

De bestseller

Het product waar het allemaal om draait is de Vanicream moisturizer. En dit is er niet zomaar eentje. De crème is trending en krijgt enorm veel positieve reviews op Amazon: 80 procent van de kopers gaf vijf van de vijf sterren. Het product kan je niet alleen gebruiken voor je gezicht maar ook voor je lichaam, 2-in-1 dus. Een pot van de hydraterende lotion kost nog geen vijftien euro.

Huidproblemen

De moisturizer valt niet alleen goed in de smaak bij de reviewers, ook dermatologen bevelen het product aan. De crème is vrij van kleurstoffen, parfum en parabenen. Ook zou het goedje zelfs huidproblemen als eczeem en psoriasis verminderen. De Nationale Exzeem Associatie in Amerika beoordeelde de moisturizer daarom met vijf van de vijf sterren.

Reinig je huid eens op deze manier:
> De nieuwe manier om je huid te reinigen

Drink deze thee voor een mooie huid:
> Theesoorten die je wil drinken voor een mooie huid

Ben je nog op zoek naar een product voor je gevoelige huid?
> De beste beauty producten voor een gevoelige huid

PHOTO CREDITS & OTHER STORIES

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites