Deze steen wil je gebruiken voor een betere huid

Jup, er is tegenwoordig een steen die je nodig hebt voor je beauty routine.

Een steen die ervoor zorgt dat je huid een glowy effect krijgt? Yeah right. Misschien zie je het niet meteen voor je en is het niet het eerste waar je aan denkt, maar toch is een GuaSha Schraper hét product waarmee je je huid verbetert.

Glow

Leuk zo’n steen, maar wat zijn de voordelen voor je huid dan precies? De steen -gemaakt van jade- moet je over je huid ‘schrapen’  waardoor de micro-circulatie in je gezicht wordt bevorderd en je huid wordt gevoed van binnenuit. Ook wordt de collageenproductie gestimuleerd en de afvalstoffen afgevoerd. Dat is al super fijn, maar het zorgt er ook nog eens voor dat de werkstoffen die in je skincare producten zitten beter worden opgenomen. Met als resultaat een mooie glow!

How to use

Wanneer je de steen gaat gebruiken, kun je het best beginnen met wat olie. Breng het aan op een schoon, gereinigd gezicht. Zet daarna de steen op je kin en ga met de achterkant van de steen richting je oor. Doe dit ook aan de andere kant van je gezicht. Je gezicht kan wat rood worden, maar no worries, want dit betekent juist dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Werk daarna naar boven via de neus. Let wel op wanneer je een gevoelige huid hebt met bijvoorbeeld acne of rosacea, want dan moet je extra voorzichtig zijn en zeker niet te hard wrijven, anders kun je je huid beschadigen.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites