Vergeet Pinterest: haal hier je haar inspiratie vandaan

Neem hier even een kijkje.

Als je alle haar inspiratie posts op Pinterest al gezien hebt en eigenlijk een beetje zat bent, dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt namelijk véél beter even een bezoekje brengen aan de Instagram van deze dames. Ze hebben stuk voor stuk de knapste haarstijlen.

Olivia Palermo

Tja, wat moeten we nog zeggen over Olivia. Haar haar zit altijd perfect en daarom kunnen we ook zeker wat van haar leren. Scroll haar feed door en je wilt gelijk stijl haar.

Caroline de Maigret

Queen of je ne sais quoi haar, dat is Caroline zeker. Haar pony knipt ze zelf en het geheim zit hem volgens haarzelf in het ‘nat laten opdrogen’ van je haar.

Pandora Sykes

Meestal heeft de Britse haar blonde lokken los en golft haar haar, maar als ze het vast heeft is ze ook een inspiratie. Neem even een kijkje op Pandora haar Instagram.

Claartje Rose

Wie kent haar nu niet, Claartje Rose. Onze eigen Nederlandse schone heeft het perfecte blonde haar. De mooiste haarstijlen komen langs op haar Instagram. Slicked back haar, vlechten of een Brigitte Bardot achtige pony. We’ve seen it all!

Anouk Yve

Anouk, we love your hair! Het haar van Anouk ziet er altijd natuurlijk uit en hoe ze het ook draagt, het staat prachtig. Even Anouk haar Instagram bezoeken voor inspiratie dus!

Matilda Djerf

Matilda heeft de mooiste Brigitte Bardot fringe ooit en haar haar heeft precies de goede kleur blond. Alsof ze op het strand leeft eigenlijk. En van de staart die ze hieronder draagt willen wij NU weten hoe ze ‘m maakt.

 

Camille Charrière

Houdt je van een warme blonde kleur? Dan is Camille je inspiratiebron. Ze doet niks aan haar uitgroei en dat staat prachtig. Wij willen ook zo’n effortless haar look!

Linda Tol

Als je van een Rock chic stijl en haarstijl houdt moet je bij Linda zijn. Haar blonde wilde lokken en outfits schreeuwen dit namelijk. En die pony tot haar wimpers staat haar top!

Meer haar inspo
> Zo vaak moet je je haar laten knippen
Zo krijg je haar als een french girl

PHOTO CREDITS: MATILDADJERF

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites