Dit is waarom je je haar met champagne moet wassen

Champagne doet wonderen voor je haar!

Ben je van plan om met Oud en Nieuw een bepaald aantal glazen champagne te gaan nuttigen? Lekker hoor! Daarbij bestaat er natuurlijk een kans dat de champagne (letterlijk) rijkelijk vloeit, en daarbij kan het zijn dat er wat champagne over je kleren en zelfs in je haar terecht komt. Nou dames, om die champagne in je haren hoef je je geen zorgen te maken. Integendeel, je wordt er zelfs knapper van. Champagne is namelijk goed voor je haar!

Dit is waarom je je haar met champagne moet wassen
Champagne bevat een soort gouden gloed. Wanneer je het drankje in blond haar gooit, zullen je blonde plukken oplichten en bruinharigen krijgen een stralende bronzen finish. Bovendien zorgen de bubbels voor meer volume én glans in je haar. Wow!

Wat moet je doen?
Gooi een scheut champagne op handdoekdroog haar en verdeel de champagne met een kam. Ga met je vingers door je haar en laat de champagne daarna voor tien minuten intrekken. Vervolgens spoel je alles goed uit en you’re ready to shine! Je kunt eventueel ook een beetje champagne in een sprayflacon gieten en ’s ochtends de champagne door je haar sprayen voordat je gaat föhnen. Zo krijg je ongeveer hetzelfde effect. Hoeft het voor jou allemaal niet zo chique? Bier of cola werkt ook!

READ NEXT
> We wassen onze haren al die tijd verkeerd
> De 10 meest gemaakte fouten bij het wassen van je haar
> De reden waarom jij je haar met cola moet wassen

PHOTO CREDITS: nouba.com.au

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites