5 haarkleurtrends die GROOTS worden dit jaar

Neem deze foto’s mee naar je volgende afspraak.

Ben jij wel eens toe aan een verandering wat betreft je kapsel? Wil je echt eens een ander kleurtje maar heb je geen idee voor welke tint je moet gaan? Iets donkerder, iets lichter of een drastischere verandering, er zijn ook zóveel opties. Als je mee wilt gaan met de haarkleurtrends in 2018, moet je deze kleuren zeker overwegen:

Rich chocolate

Wat betreft de bruintinten, zal de donkere chocoladekleur veel naar voren komen. Maar dan wel in combinatie met goudbruine tinten. Dit zorgt ervoor dat je haar er sterk en gezond uitziet.

Lichtbruin

Vaak is het zo dat brunettes, vooral in de winter, hun haren donkerder verven. Dit jaar gaat dat anders zijn en worden de bruintinten lichter. Highlights worden dus weer helemaal hot, in welke vorm dan ook.

Root Dim

De Root Dim houdt in dat de highlights donkerder zijn bij de wortels van het haar. De punten van het haar worden juist lichter gemaakt. Dit zorgt voor een natuurlijke overloop van de kleuren. Klinkt als een balayage, is het ook, maar dan begint het al iets hoger en blijft het langer zitten.

Platinablond

Veel celebrities hebben hun haren de laatste tijd blond geverfd, zelfs al waren zij altijd brunettes. De meeste hiervan gingen voor een ijzige, platinum kleur. Een enorm gave trend, vinden wij.

Felrood

Is rood jouw natuurlijke haarkleur of denk je erover na om je haar rood te verven? Dan kun je volgens deze trend het best gaan voor een felle kleur. Zo breng je meer dimensie in je haar.

Wil je er jonger uitzien? Met deze haarkleurtips kan dat:
> 5x haarkleurtips waardoor je er 10 jaar jonger uitziet

Zo heb je nooit meer last van beschadigd haar:
> Beschadigd haar? Zo voorkom je het voor eens en voor altijd

Dit is de oplossing voor de gele gloed in je haar:
> Zo kom je van die gele gloed in je haar af

PHOTO CREDITS: MIRJAM FLATAU

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites