Het haarmasker dat past bij jouw bad hair day

Verwen jezelf!

Jij hebt vast wel een haarmasker in je badkamer liggen. Wij doen niets liever dan op een brakke zaterdag in bad te liggen met een goed boek en een masker in ons haar. Maar gebruik jij wel het juiste haarmasker?

Er zijn natuurlijk talloze varianten en tja, soms zie je door de haren het haar niet meer. Let dus even niet op de mooie verpakking of het merk maar kijk naar wat jouw bad hair day nodig heeft!

Droog haar na de vakantie
Tijdens een zonnige strandvakantie krijgt je haar heel wat te verduren. Het kan goed zijn dat het droog en stug is geworden. Door het zeezout, chloor, de zon maar ook omdat je het tijdens je vakantie (waarschijnlijk) vaker wast. Kies voor producten waar ceramiden inzitten. Ceramiden vechten namelijk tegen de veroudering van je haar en geven ondersteuning aan je haarstructuur.

Dof haar
Last van dof haar? Dat kan komen door de weeromstandigheden. Je haar wordt broos en dof. Met het product genaamd shea boter kun je de broosheid herstellen en zorgt voor een extra glans.

Behouden van je kleur
Als je je haar hebt geverfd, kan je haar wat stugger worden. Maar je wil de kleur natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Om dit zo mooi mogelijk te houden is er een speciaal masker met bamboe extract erin. Het helpt je haar te versterken en de kleur langer vast te houden.

Kroeshaar
Als je haar ongewenst begint te krullen, probeer dan eens een olie. Verschillende oliën helpen hier bij én geven de glans terug. Probeer het eens!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites