De makkelijkste manier om je haar te doen

En het is nu de ALLERGROOTSTE trend.

’s Ochtends eerder je bed uitkomen om je haar te föhnen? Te veel gevraagd. Je haar wassen in de ochtend, want het is net zo’n twijfelgeval? Te veel gevraagd. Nog even een paar keer je wekker snoozen en in je bed kunnen blijven liggen? Yes pleaseeee. Het komt ons allemaal zo bekend voor.

Na te vaak gesnoozd te hebben, heb je veel te weinig tijd om je klaar te maken of om zelfs te ontbijten. Je goal was om vandaag eens op en top op kantoor aan te komen, maar het is toch niet gelukt. Je ziet er uit alsof je uit de dood bent opgestaan. Niet getreurd. Er is een nieuwe accessoiretrend, die dit probleem oplost.

We hebben het over de haarspelden (ja, echt!). De trend uit de 80’s is weer terug. En dan hebben we het niet over de felgekleurde haarspelden die je op de basisschool droeg. Nee, deze haarspelden zijn echt stylish. Dus je kan het zelf zo gek maken als je wilt. De combinatie? Ein-de-loos.

Er zijn veel manieren om de spelden te dragen. Zo kan je het combineren met los en vast haar. Heb je een dag even geen zin in los haar? Doe je haar in een staart of knot. Maak dit af met wat spelden and you’re good to go. Wil je je haar wel los? Schuif de haarspelden in je haar en klaar. Wedden, zo vallen die wallen op kantoor echt niet op.

En wedden die wallen van je zo echt niet op kantoor.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites