De 5 allerbeste hair tutorials van MonStyle!

Als je haar maar goed zit...

Een bad hair day kan je dag ontzettend verpesten, net zoals je van een good hair day een flinke dosis zelfvertrouwen krijgt. De toevallige good hair days, van die dagen dat je wakker wordt en het direct perfect zit, zijn vaak schaars en als je er al eentje hebt is het vaak op een dag dat je er niks aan hebt. Frustrerend. Gelukkig hebben wij een aantal verrassend simpele tutorials bij elkaar gesprokkeld waarmee je gewoon zelf voor een good hair day zorgt.

Top 5 hair tutorials

 

1. De perfecte staart

Wist je dat je met een beetje moeite een fantastische staart maakt, die zelfs nog heel geschikt is voor dates, party’s of andere feestelijke gelegenheden? Of gewoon voor naar je werk, omdat de perfecte staart iedere outfit super stijlvol maakt. Hoe je die perfecte staart zelf maakt? Dat lees je hier!

 

2. Messy low bun

De low bun is niet alleen ontzettend praktisch maar kan ook verrassend stijlvol zijn. Wij vinden de low bun het mooist als ‘ie warrig is, the messier, the better! Moeilijk is ‘ie niet, die messy low bun. Hoe je ‘m zelf in elkaar flanst lees je hier!

 

3. Classy sleek bun

Als tegenhanger voor de messy low bun mag de classy sleek bun niet in onze top 5 ontbreken. We zijn dol op warrige kapsels maar soms heb je ook wel eens zin in een iets gestroomlijndere hair do, toch? Kijk hier hoe je dit chique kapsel maakt!

 

4. Braided messy bun

Dit is een soort van messy bun, maar dan mét vlechtwerk. Een kapsel dat makkelijk te maken is (maar er ingewikkeld uitziet), geschikt is voor bijna alle gelegenheden die je kunt bedenken en te maken is met veel verschillende haartypen. Kijk hier snel de tutorial!

 

5. Half bun

We hebben de half bun uitgeroepen tot makkelijkste en coolste kapsel van het moment. Hoe makkelijk ook, je moet natuurlijk wél even doorkrijgen hoe je ‘m zelf maakt. Kijk hier voor de simpele tutorial!

Source: Camilla PihlTessa RayanneDulceida,

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites