6 kapsels die de regen doorstaan

MonStyle to the rescue!

Regen, regen en nog eens regen. In ons land kun je ook niet veel meer verwachten van het weer. Dit brengt wel met zich mee dat ons haar altijd verpest is na een ochtend op de fiets. Gelukkig hebben wij zes kapsels op een rijtje gezet die net zo rainproof zijn als de jassen van Rains.

1. Low ponytail 
Alle plukjes die los komen te zitten kun je makkelijk back in shape brengen met een low ponytail. Je borstelt het even glad en je kunt gewoon weer voor de dag komen.

2. Cover it up
Je kunt je haar natuurlijk ook gewoon verstoppen. Doe dit met een leuk petje of een sjaaltje en iedereen denkt dat je het als fashion item draagt in plaats van dat het uit noodzaak is.

3. Boxer braids
Als je boxer braids in je haar hebt gevlochten zitten ze vaak zo strak en op z’n plek dat geen enkele regenbui hier verandering in kan brengen. Ook handig als je gaat sporten!

4. The wet look
Maak je haar gewoon al wet voordat je de deur uit bent gestapt. De wetlook is helemaal 2016. Zo kan de regen geen schade aanbrengen, want je haar was al nat en draag er een masker in!

5. The good old bun 
Als er weinig haar in je gezicht zit kan het ook niet snel slap en futloos worden. Sommige mensen hebben last van krullend haar na de regen, maar dat is bij een messy bun juist de bedoeling!

6. High sleek ponytail
Met een hoge, strakke staart kan er weinig misgaan. Spuit er een laagje haarlak overheen en je komt even fabulous aan als dat je vertrok.

 

READ NEXT
> 5 tips voor een snel kapsel in de ochtend
Nooit meer pluizig haar door regen? Het kan!
Dit is het meest praktische kapsel tijdens het sporten!

Credits: IamKoo.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites