Dit wordt de vervanger van de messy bun

De snelste hairdo in de ochtend én de perfecte oplossing voor vet haar.

Een messy bun is vaak het enige kapsel waar we tijd voor hebben in de ochtend. Geen gedoe gewoon hoppa een knot op de kop. Maar deze geliefde knot heeft concurrentie gekregen. Genaamd: de low bun. Déze knot is niet alleen makkelijk, maar ook heel knap. Er goed uitzien met een hairdo die hartstikke makkelijk is. Always a good idea!

Maar, hoe? Zonder dat het tuttig wordt

De lage knot is een trend die iedereen kan rocken. Of je nu naar kantoor gaat, een boodschap doet, een avond uitgaat of een bezoekje brengt aan de rode loper, deze rommelige knot is je aller-aller-aller beste vriend.

De lage knot, met hier en daar een plukje los. Elegant, chique en niet te ingewikkeld. En best of all: de lage knot werkt ook goed op vet haar. Zo heeft je haar meer texture en blijft het beter zitten. Of ga voor een droogshampoo om wat meer texture in je haar te faken.

Niet je haar hoeven wassen? Say no more, we zijn verkocht. Pak je haar bij elkaar in een staartje, vouw je staart dubbel en doe er een elastiek in. En voilà, wij zijn klaar om te gaan.

Als je haar maar goed zit
> De nieuwste haartrend voor kort en lang haar

Zo stel je het wassen van je haar nog één dagje uit
Dit zijn de best beoordeelde droogshampoos!

Je bent nooit te laat om er mee te stoppen!
Deze slechte dingen doe jij je haar onbewust aan

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites