Pony laten uitgroeien? Zo doe je dat!

De oplossing voor je frustratie.

Opeens was daar de pony. Je zag hem overal. Superleuk, maar ook die pony ben je op een gegeven moment beu. Natuurlijk groeit je pony vanzelf weer aan. Maar hier heb je wel veel geduld voor nodig. En hier komen zéker frustraties bij kijken, want hoe houd je die lokken nou uit je gezicht? Dit zijn 5 manieren om je pony te dragen als je hem uit wil laten groeien:

Opzij, opzij, opzij

Je pony schuin dragen is de meest eenvoudige optie, maar dat kan al snel tuttig worden. Daarom kan je het beter iets rommeliger naar een kant dragen. Het is wel verstanding om dit een beetje bij te laten knippen bij de kapper. Die kan ervoor zorgen dat je pony mooi overgaat in de rest van je haar.

Verander je scheiding

Met een scheiding in het midden kun je je pony opdelen in twee plukken. Draag deze naar de zijkant, als ‘curtains‘ zodat het haar niet in je zicht valt. Maar in plaats daarvan kun je je pony ook naar de zijkant dragen. Als je je scheiding verandert, kun je een deel van je pony achter je oren dragen. Dan verandert je klassieke pony dus (tijdelijk, natuurlijk) in een scheve of messy pony.

Een haarband

Haaraccessoires zijn je beste vriend bij het uitgroeien van je pony. Zo is een haarbandje of een sjaaltje een prima manier om de lokken uit je gezicht te houden. Naast dat ze hot and happening zijn op het moment, gebruik je ze ook nog op een functionele manier.

Speldjes

Of je je pony nu naar één of twee kanten draagt, speldjes zullen je helpen om de plukken op hun plek te houden. Hiervoor kun je natuurlijk de ‘gewone’ bobby pins gebruiken maar als je deze te saai vindt, zij er ook leuke (schuif)speldjes met bijvoorbeeld een pareltje. Daarnaast kan je het ook iets stoerder maken door de pony te draaien in een twist en dan vast te zetten. Iets minder braaf.

Vlechten

Vlechten is een perfecte manier om je pony samen te voegen met de rest van je haar. En het kan op allerlei manieren: je haar invlechten of twee kleine vlechtjes maken en ze vastzetten met speldjes. Maak je het jezelf liever iets makkelijker? Rol je haar dan op en zet het vast met een speldje. Dan heb je ook een speels effect, maar met minder moeite.

Je haar achterover kammen

Draag je liever geen accessoires? Kam je haar dan strak achterover en draag het in een staart of los. Gebruik een beetje haarspray om de kortere plukjes subtiel op hun plek te houden of ga all the way met een wetlook. Ook kan het goed werken om je haar te krullen en hierbij ook je pony mee te nemen. Zo loopt hij op een natuurlijke manier over.

Geef je je pony toch nog een kans? Je kunt hem op 4 manieren dragen:
> 4 manieren om je pony te stylen

Met dit kapsel creëer je meer volume:
> Het simpele trucje om je haar er beter uit te laten zien

Ben je toe aan iets anders?
> Dit is de nieuwste haartrend voor kort en lang haar

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites