Deze haarproducten passen het beste bij jouw haar

Nu weet je eindelijk welke producten er bij jouw haar passen.

Steil, dun, dik en krullend haar en dan bestaan hier ook nog combinaties van. Over de wereld zijn er zoveel verschillende haartypes. En voor ieder haartype zijn er weer andere producten en tools. Maar wat past nou het beste bij jouw haar? De winkels staan zo vol dat je het af en toe niet meer weet. Daarom leggen wij jou graag uit welke föhn het beste bij jouw haar past. Zo hoef je nooit meer een hele zoektocht te doen door de haarproducten.

 Haarproducten

Dik haar
Voor dik haar kan je het beste een olie gebruiken. Verder kan je er nog een glans spray in spuiten zodat het een mooie gezonde glans heeft. Vermijd alle producten die volume aan je haar geven, dit heb jij helemaal niet nodig. Bovendien verzwaard dit je haar en zakt je kapsel in, waardoor jij juist minder volume in je haar hebt.

Dun haar
Om fijn en dun haar te stylen is droogshampoo wel de beste uitvinding. Hiermee krijg je iets meer volume in je haar en je haar wordt stugger. Zo kan je het ook veel beter stylen. Verder kan je een mousse en een heat protection spray gebruiken. Deze producten verzwaren je haar ook niet waardoor het meer lijkt dan het is. Gebruik geen olie en siliconen serums in je haar dit verzwaard je haar waardoor het dunner lijkt.

Krullen
Voor krullend haar kan je het beste een licht product gebruiken. Veel producten verzwaren je haren waardoor het niet meer mooi zit. Gebruik voor krullen nooit een haarspray. Om je krullen op te frissen kan je een curl refreshing mist gebruiken of een stylings haarolie.

Föhn

Als je toe bent aan een nieuwe föhn is het tegenwoordig een zoektocht naar de juiste. Er bestaan zoveel verschillende dat je het al snel niet meer weet. Gelukkig doen ze allemaal wat ze horen te doen. Alle soorten föhns drogen je haar en ze hebben allemaal een stand waarmee jij je haar kan stylen. Het enige verschil zijn de standen en opzetstukken. Hierin kun je bepalen voor welk haartype het bedoeld is.

Blaasmond
Je hebt twee verschillende blaasmonden. Namelijk een smalle en een brede. De smalle is bedoeld voor kort haar en de brede voor lang haar.

Diffuser 
De diffuser gebruik je om krullend haar te drogen of om meer volume aan te brengen.

Straightner
Zoals de naam al zegt dit opzetstuk zorgt ervoor dat zelfs lang en krullend haar steil wordt.

Helaas maken mensen nog vaak fouten tijdens het föhnen. Maar dankzij deze tips zal jij ze nooit meer maken.

Borstels

Er bestaan verschillende haarborstels die allemaal hun eigen functies hebben. Maar wat doet welke borstel precies? In dit artikel vind je precies welke borstel het beste bij jouw haar past.

Kam
Hiermee kan je onhandelbare klitten makkelijk uit je haar halen. Het beste is om de kam onder het douchen te gebruiken. Smeer eerst conditioner in je haar en ga er daarna met de kam doorheen. Dit zorgt ervoor dat alle klitten er makkelijker uitgaan. Ook na het douchen werkt een grove kam het beste om klitten uit je haar te verwijderen.

Ronde borstel
De ronde borstel kan je perfect gebruiken tijdens het föhnen. Met deze borstel creëer je volume in je haar.

Platte borstel
Deze borstel is bedoeld om je haar te ontklitten.

Glans borstel
De naam zegt het al deze borstel zorg ervoor dat jij een mooie glans in je haar hebt.

Föhn borstel
Door de gaten aan de bovenkant kan je deze borstel het best gebruiken tijdens het föhnen.

Nog meer haar tips.
Dé tips om dikker haar te faken
How to: je haar beschermen tegen de zon!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites