WIN: een jaar lang gratis ons favoriete skincare merk: hannah!

En ook nog eens een goed doel steunen. Win-Win

Iedere ochtend smeren we ons gezicht weer braaf in om die droge winter huid te onderhouden. En met -8 op je wangen is dat absoluut geen overbodige luxe. Ons favoriete skincare merk hannah begrijpt als geen ander het concept: een zachte en verzorgde huid zonder dat je daar megaveel moeite voor hoeft te doen. Ook tijdens deze Siberische vrieskou. Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk.

Maar nu, het goede nieuws! Ken je toevallig nog die te gekke winactie uit Tony and the Chocolate Factory? (Get your golden ticket!). Begint er al iets te dagen? Het team van hannah transformeert zich deze maand in de rol van Willy Wonka en zijn een te gekke giveaway gestart. Vind de gouden sticker in je hannah product en jij krijgt een jaar lang gratis hannah producten (JA, ECHT!).

Wat nog toffer is; je ondersteunt door deel te nemen aan de giveaway Hulphond Nederland. hannah en Hulphond Nederland werken al jaren samen en hier lees je daar alles over. 

Koop je tussen 1 maart en 15 april een hannah-product en vind je na aankoop een gouden sticker in de pot? Dan ben jij de gelukkige winnaar. En je steunt dan ook nog het goede doel Hulphond Nederland. Win-win, vriendinnen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites