Dit is het cadeau dat IEDEREEN wil hebben

Good to know!

Sinterklaas en Kerstmis staan voor de deur en cadeautjes moeten weer aangeschaft worden. Dat blijft een lastig verhaal. Waar maak je degene waar jij wat voor moet kopen nou blij mee? En wat zijn nou cadeautjes waar echt iedereen blij mee is? Daar weten wij wel raad mee, er is namelijk één ding dat eigenlijk iedereen wel wil hebben, en dat is een mooie huid. Er zijn een aantal producten die daar heel goed bij kunnen helpen, en dat zijn de producten van hannah. Met deze drie dingen maak je echt iedereen blij (inclusief jezelf).

1. Het hannah boek: huid en meer

Een mooie huid krijgen en houden kost veel werk, maar met dit boek van hannah wordt het even makkelijker gemaakt. Er staan namelijk allerlei tips en tricks in die ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit, meer energie krijgt en gezonder door het leven gaat. Dit resulteert natuurlijk weer in een knappe huid. Ook staat er advies in voor je gebit, voeding, beweging, make-up en kleding. Genoeg fijne informatie dus om ervoor te zorgen dat je van binnen en buiten straalt. Een mooi cadeau voor als je een klein budget hebt. Je shopt ‘m op de site van hannah. Klik hieronder!

cadeau dat iedereen wil hebben2. Huidverbeterende musthaves

December staat bekend als de gezelligste maand van het jaar, waarbij vaak net iets teveel gesnoept wordt en ook net iets te veel bubbels gedronken worden. Dit kan je helaas wel terug zien aan je huid, dus een huidverbeterend “detox-present” is gewenst! De Cleansing Clay is zo’n fijn ‘detoxmasker’ met een diep reinigende en zuiverende werking. Zo’n masker zorgt voor meer zuurstof in de huid, het haalt overtollige talgafscheiding weg en heeft een verzachtende werking. Hiermee krijgt de huid op een zachte en milde wijze een intensieve ‘detox-behandeling’ en die kunnen we na de feestdagen wel gebruiken!

Tijdens de after party kan je huid ook echt wel een oppepper gebruiken. Door alle drukte, weinig slaap en flink feesten kan je huid wat grauw zien. De Oxys Genes is dé crème die je huid weer laat ademen en stralen, omdat-ie voor een ware zuurstofboost zorgt. Dankzij deze crème nemen de huidcellen meer zuurstof op, om van daaruit nieuwe energie te vormen. De huid gaat hierdoor minder grauw zien en donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een echte verademing!

But wait! De feestdagen zijn nog niet begonnen en je wil straks natuurlijk wel schitteren tijdens het kerstdiner en stralend het nieuwe jaar in! Zet daarom de Touch of Silk en/of Brilliant Touch op je verlanglijstje of verras je moeder, partner, vader (yep, ook voor mannen!) en/of je vriend(in) hiermee! Beide producten vullen kleine oneffenheden en fijne lijntjes onmiddellijk op, zorgen dat je teint in één klap helder en mooi egaal oogt en dat de huid aanvoelt als zijde.

De Touch of Silk zorgt voor een matterend effect en is ideaal om als primer in te zetten, zodat make-up nog beter blijft zitten. Voor mannen is het zeer geschikt om  na het scheren te gebruiken voor een supergladde huid zonder irritaties.

touch of silk

Liever een huid dat straalt als een diamant? Kies dan voor de Brilliant Touch! Dit luxueuze product bevat wit diamantpoeder (!) dat voor een gave uitstraling zorgt. Daarnaast vermindert het effectief de verschijning van rimpels en pakt het met name huidverslapping bij de kern aan. Brilliant Touch maakt foundation overbodig en geeft je huid een selfieproof filter, zodat je nu echt #nofilter kunt gebruiken! Niet voor niets zijn diamonds a girl’s best friend!

3. hannah Skin Check

Mocht je iemand nou een bon willen geven, geef dan de tegoedbon van hannah cadeau: hannah’s Skin Check. Daarmee kunnen ze zelf een product uitzoeken bij een hannah salon. Ze kunnen hiermee ook een huidmeting krijgen van één van hannah’s huidcoaches om er precies achter te komen wat ze het beste kunnen gebruiken. Iedere huid heeft namelijk iets anders nodig

Deze Skin Check is verkrijgbaar bij de hannah huidcoach. Vind hier een adres bij jou in de buurt en let your skin (en die van je dierbaren) sparkle!

Meer fijne beautyproducten shoppen?
Er is weer een nieuw product in beautyland
Het beauty product dat niet in je tas mag ontbreken

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites