Het effect van verschillende serums op je huid

Zo weet je precies welk serum jij nodig hebt.

Een serum bevat vaak dezelfde werkzame ingrediënten als de gewone crèmes of lotions, alleen zonder allerlei vulmiddelen. Hierdoor is een serum veel geconcentreerder en efficiënter en kan de huid de stoffen goed opnemen. Maar er zijn zoveel verschillende serums, dus welke kies je dan? Dit is het effect van verschillende serums op je huid:

Retinol serum

Een serum met vitamine A, ook wel retinol genoemd, kan zorgen voor een elastische, heldere en gave huid. Hierdoor krijg je minder last van lijntjes en rimpels.

Serums met anti-oxidanten

Serums met anti-oxidanten zoals vitamine C kunnen je huid beschermen tegen vuil en stimuleert de aanmaak van collageen. Het serum zorgt voor een heldere en stevige huid.

Serums met peptiden

Een serum dat rijk is aan peptiden, kan de productie van collageen en elastine stimuleren, waardoor je huid steviger wordt. Hierdoor krijg je dus ook weer minder last van lijntjes en rimpels.

Serums met essentiële oliën

Er zijn ook serums met essentiële oliën en Omega-3 vetzuren. Deze kunnen de huid helpen herstellen en ervoor zorgen dat de huidbarrière in optimale conditie is. Dit serum kun je het beste ’s avonds voor het slapengaan aanbrengen, wanneer de huid zich herstelt.

Deze gewoontes wil je overnemen:
> Dit doen vrouwen met een mooie huid IEDERE dag

Zo word je sneller en egaler bruin:
> De nieuwste trend op het gebied van huidverzorging

Wist jij dit al?
> Dit gebeurt er met je huid tijdens een vlucht

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites