Op deze manier zie jij er fris uit the day after Koningsdag

Zo kom je de dag prima door!

Zó! Dat moet even balen zijn geweest vanmorgen. Je wilde gisteravond graag op tijd naar huis, maar kreeg het niet voor elkaar. Kan gebeuren, maar je zit nu wel op kantoor met de gevolgen ervan. Natuurlijk heeft iedereen er wel een (mini) kater aan overgehouden. Die kater voorkomen kan niet meer, ‘m verbloemen wel. Wij hebben daarvoor een handige make-up trick.

Je wimpers krullen en highlighter en concealer gebruiken heb je waarschijnlijk al gedaan. Maar werp nog een blik in je beautycase, want die rode ogen verwijderen gaat heel easy. Je hebt er 3 dingen voor nodig: beige en witte eyeliner en witte poeder.

Breng de beige eyeliner aan op ‘de waterlijn’ (het lijntje onder je ogen) om de rode kleur van je geïrriteerde ogen te verminderen. Daarna breng je een V aan met witte eyeliner in de “hoek” van je oog. Wel de hoek aan de kant van je neus natuurlijk. Hierdoor worden je ogen gelift en zien ze er frisser uit. Als laatste doe je nog een beetje witte poeder over de witte eyeliner and you’re ready. Good luck today, ladies! 

Shop de eyeliner hier:

READ NEXT:
Make-up tips voor vrouwen met een bleke huid
Sandbagging: de allernieuwste make-up techniek!
Make-up fouten die we allemaal maken

PHOTOCREDITS : HUFFINGTONPOST

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites