Hier kopen wij altijd onze nagellak

En er zijn weer leuke nieuwe kleurtjes!

We vinden het altijd weer heerlijk om onze nagels te laten lakken. Lekker op de zaterdagmiddag naar de nagelstudio voor weer een nieuw kleurtje. Heerlijk hoe je dan uit alle vrolijke potjes van O.P.I. iets mag uitzoeken. Thuis heb jij je favoriete kleur natuurlijk ook gewoon staan maar het zelf doen is soms wat moeite. Base coat, verflaag 1, verflaag 2 en dan nog een topcoat. Geduld is dan een schone zaak. Wanneer er dan een nagel chipt kan je wel janken, hier heb je drie kwartier je best op zitten doen.

Daarom is het af en toe heerlijk om alle regels te negeren en gewoon een snelle kleur op je nagels te zetten. En daarvoor pakken we het liefst een pakje van HEMA. Als we ons even vervelen op het station gaan we direct de HEMA binnen voor een nieuw kleurtje. In ons bureaulade ligt dan ook minsten één HEMA-nagellak. Met de hele redactie kunnen we een eigen salon beginnen.

De kleuren van HEMA zijn zó leuk. Daar word je gewoon direct blij van. En al helemaal als je afrekent. Want je kan een kleur van O.P.I. kopen of vijf kleuren van HEMA. Heerlijk toch? En er zijn dus weer leuke kleurtjes, dus als je binnenkort weer langs de HEMA komt, loop even binnen en scoor er nog een paar voor je stash. Of shop ze gewoon online.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites