Oké, ik heb een jade roller gekocht, wat nu?

Zo krijg jij dus ook een prachtige huid.

Grote kans dat je veel over dit product gehoord hebt. Nadat je erover hoorde ben je hem natuurlijk meteen gaan shoppen. Nu je hem eenmaal in huis hebt, weet je eigenlijk niet wat je er mee moet. Nou, dit dachten wij in eerste instantie ook, maar na enig onderzoek en twintig verschillende tutorials verder weten we precies hoe het werkt. En we leggen het graag aan je uit (bespaart jou ook weer research).

Wat is een jade roller?

Een jade wat…? Voor degenen die onder een steen hebben geleefd de afgelopen tijd leggen we het nogmaals uit. Het is een huidverzorgingsproduct. De roller is gemaakt van de geslepen steen ‘jade’. Een bijzondere edelsteen met een verkoelende en helende werking. Door deze steen heeft het een luxe uitstraling. Je kan de roller op een droge huid gebruiken, maar door eerst je favoriete moisturizer of olie aan te brengen zal de roller nog meer effect hebben. Je huid voelt hierna opgepept en fris aan. De roller zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je huid een stralende en gezonde teint krijgt.

Hoe gebruik je hem?

Het werkt als volgt: de jade roller rol je dagelijks zachtjes over een gereinigde huid, dit voor ongeveer 5 tot 10 minuten.

Breng je favoriete crème of olie aan

De meeste van ons beginnen iedere dag of sluiten de avond af met het aanbrengen van hun favoriete crème of olie op hun gezicht. Eigenlijk is dit het perfecte moment om jezelf een gezicht massage te geven met de jade roller. De jade roller zorgt er namelijk voor dat de crème/olie nog beter in je huid trekt. Hoe fijn is dat?

Verwarm je roller of leg hem in de vriezer 

Het verwarmen van je jade roller helpt de spieren te ontspannen en de poriën te openen. Heerlijk voor na een lange dag werken! Als je je jade roller in de vriezer legt, zorgt dit ervoor dat je gezicht wakker wordt en je wallen verminderen. Misschien toch maar 10 minuutjes eerder uit je bed stappen?

Voorhoofd

Begin dan in het midden van je voorhoofd en rol naar rechts of links. Ook kan je bij je haarlijn starten en langzaam richting je slaap rollen. Je rolt drie tot zes keer over hetzelfde gebied.

Ogen

Als je een dubbele jade roller hebt (waar ook een kleine roller aan zit) kun je deze techniek ook rondom je ogen toepassen. Rol over je oogleden en onder je ogen. Dit doe je in de richting van je slaap. Ook dit herhaal je weer drie tot zes keer.

Wangen, lippen en kin

Je rolt met de roller vanaf de neusbrug richting je oor. Vervolgens ga je verder met je bovenlip en je kin. Heb je je kin bereikt? Dan rol je vanaf hier weer terug over je kaaklijn in de richting van je oorlel. Dit herhaal je wederom weer drie tot zes keer.

Afvoer afvalstoffen

Als laatste rol je vanuit je kin naar buiten en omhoog naar je wangen. Vervolgens rol je vanaf je oor naar beneden en rol je via je nek naar je sleutelbeen. Zo voer jij de afvalstoffen af. Ook dit herhaal je weer drie tot zes keer.

Reinig je jade roller 

Als je de jade roller de volgende dag weer wil gebruiken, is het handig om de steen even goed te reinigen. Dit doe je door de steen onder stromend lauw water zachtjes schoon te maken. Wrijf het liefst met je handen de steen schoon en droog hem daarna met een keukenpapiertje. Zo zorg je ervoor dat je de jade steen niet beschadigt!

Jade roller nog niet in huis? Shop hem hieronder

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites