How to: extra blond in de zomer

Zonder de kappers kosten!

Blonde lokken: ze zijn prachtig. In de zomer kan het ons vaak niet licht genoeg zijn! Maar hoe zorg je daarvoor zonder dat de kapper er aan te pas komt en toch ook verzorgd blijft?

Citroensap

Een easy huis-tuin-en keuken middeltje: citroensap! Snijd de citroen doormidden, maak je haar nat en masseer het sap in je haar. Even in de zon zitten en daarna goed uitspoelen. Na een paar keer is je haar zeker lichter! Let op! Citroensap is erg zuur en dit zuur kan je haar verbranden als je te lang in de zon zit. Houd het dus bij ‘even’.

Appelazijn

Ook appelazijn is een golden oldie die altijd helpt. Meng twee eetlepels appelazijn met water en doe het in een spray flesje. Spray het vervolgens in je haar en ga in de zon zitten. Ook dit mengsel moet je daarna goed uitspoelen tijdens het douchen, het nadeel is namelijk dat het afgeeft. Een extra voordeel is dat appelazijn goed voor je hoofdhuid is. Appelazijn neutraliseert de huid en helpt geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren. Goed te gebruiken bij roos of een jeukende hoofdhuid.

Honing

Maak een maskertje met honing en een beetje conditioner. Breng het aan op nat haar en laat het goed intrekken. Na enkele keren merk je dat je haar een stuk lichter wordt! En wist je dat honing ook nog eens een verzorgende werking heeft? Honing zorgt er namelijk voor dat je haar verzacht wordt, wat de kans op breukjes vermindert. Daarnaast stimuleert honing ook de groei van het haar. Wat wil je nog meer?

Kamillethee

Kamillethee is er niet alleen om je dorst te lessen! De natuurlijke chemicaliën die in kamille zitten kunnen je haar bleken. Het enige wat je nodig hebt zijn vijf zakjes kamillethee en kokend water. Wanneer de thee is afgekoeld -je wilt geen kokend water op je hoofd!- moet je het in je haar spuiten en een half uurtje in de zon gaan zitten! Hello highlights!

Niet zo experimenteel

Mocht je minder experimenteel zijn, heeft John Frieda gelukkig de Go Blonder lijn. Deze lijn is net uit met een verbeterde formule: De BlondeMend-technologie zorgt voor een oplichtend effect en biedt tegelijkertijd bescherming en versterkt het haar met het drievoudige herstelcomplex. Goed nieuws want op onze Instagram geven we een aantal pakketen weg voor jou én een vriend of vriendin. Volg ons op Instagram @Monstyle.nl en tag de vriend(in) met wie je samen als sunkissed blonds de zomer in wil gaan!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites