How to: nepwimpers aanbrengen

How to put on fake eyelashes..

Ben jij helaas niet gezegend met hele mooie, lange wimpers? Dan kunnen nepwimpers jou zeker een handje helpen. Voor een avondje uit is het de ideale oplossing om je ogen extra op te laten vallen (kijk hier hoe je die prachtige glamorous look krijgt)! Als je het goed doet, kan het er heel naturel uitzien. Vaak is het wel een hele opgave om de wimpers er goed op te krijgen… Maar met deze tips gaat het je zeker lukken!

1 . Voorbereiding

Breng je fake eyelashes aan voordat jij je ogen gaat opmaken. Haal de nepwimpers voorzichtig uit de verpakking. Ze zitten vaak met een plakstrip vast dus trek er niet te hard aan (zo houd je de wimpers mooi bij elkaar). Houd de fake eyelashes boven je eigen wimpers om te zien of de breedte overeenkomt. Zijn ze te lang? Knip dan voorzichtig de zijkanten een beetje bij (met een klein schaartje).

2. Lijm

De lashes blijven met speciale wimperlijm op je ogen zitten. Breng een beetje lijm aan op het randje van je nepwimpers. Je kunt ook wat lijm op de buitenkant van je hand aanbrengen en dan de nepwimper erin deppen, als je dat prettiger vindt.

3. Plaatsen

Nadat je de lijm hebt aangebracht wacht je een paar seconden, zodat de lijm niet te nat is. Plaats daarna de nepwimpers op je ogen. Dit kun je doen met een pincet. Begin aan de binnenkant van je ogen en werk zo naar buiten totdat ze precies goed zitten. Je ogen kunnen even tranen (door de lijm) maar dit gaat (als het goed is) snel weer over.

4. Drogen

Druk de fake lashes even goed aan zodat de lijm op de juiste plek opdroogt en klaar is Kees!

5. Opmaken

Nu kun je beginnen met de rest van je make-up. Krul je (nep)wimpers eventueel met een wimperkruller (zo krul je je wimpers zonder krultang!) en breng een zwarte eyeliner lijn aan zodat je het randje van de nepwimpers niet meer ziet zitten.

P.S. Benieuwd welke blusher het beste bij jouw gezicht past? Kijk dan hier.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites