How to: Nude smokey eyes

Nude smokey eyes? Yes please!

De nude smokey eye is een look die we veel zien dit moment. Wat ons betreft een goed alternatief voor de normale smokey eye die eigenlijk wat meer geschikt is voor je avond look! We leggen hier stap voor stap uit hoe je deze nude smokey eye creëert. 

Stap 1
Gebruik een oogcrème. Smeer deze goed uit rondom je ogen, dus ook onder je ogen!

Stap 2 
Gebruik een primer. Kies er een met een gele ondertoon om eventuele roodheden op je ooglid te maskeren. Breng hem aan vanaf je wimper-rand tot aan je wenkbrauw.

Stap 3
Creëer definitie met een zacht-bruin eyeliner potlood. Breng een lijntje aan rondom je ogen en in je waterlijn. Dit hoeft niet netjes want daarna ga je ‘m smudgen.

Stap 4
Nu kun je beginnen met oogschaduw. Begin met een peachy kleur. Breng dit aan tot je wenkbrauw bot. Breng een extra beetje aan in je arcadeboog.

Stap 5
Kies daarna een taupe tint en focus met het aanbrengen hiervan op je ooglid. Breng ook een klein beetje aan onder het oog, om de eyeliner van de vorige stop nog wat meer uit te vegen.

Stap 7
De volgende stap is het kiezen van een medium bruin-tint om deze vervolgens met de peachy kleur te mengen. Gebruik een fluffy oogschaduw-kwast en breng dit aan in de arcadeboog. 

Stap 8
Blend het geheel nu met een wat stompe oogschaduw-kwast.

Stap 9
Breng mascara aan. Hou het wel naturel en breng niet té veel laagjes aan voor een natural look!

nude smokey eyes

Shop de items hier:

1 DR. HAUSCHKA // 2. YVES SAINT LAURENT //

3. LANCÔME // 4. DR. HAUSCHKA // 5. BOBBI BROWN // 6. CHANEL

READ NEXT
Tutorial: The Kate Moss Look
Gigi Hadid make-up tutorial
De beste no make up look kit van het moment

PHOTO CREDITS SOPHIEMAY

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites