Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe crème

Niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je huid!

Niacinamide, met een iéts makkelijker woord, vitamine B3, is heel belangrijk voor je lichaam. Je lichaam heeft het namelijk nodig voor je spijsvertering, zenuwstelsel én je hersenen. Maar daarnaast heeft deze vitamine ook voordelen voor je huid. We zetten de voordelen en de redenen waarom je huidverzorgingsproducten met vitamine B3 wil gebruiken op een rijtje. En je kunt de producten meteen shoppen!

Bescherming van je huid

Vitamine B3 zorgt ervoor dat je huid wordt beschermd. Wanneer je je huid blootstelt aan de zon, is het voor de cellen in je huid moeilijk om je huid te blijven beschermen tegen bacteriën. Vitamine B3 helpt deze cellen een handje. Hierdoor is het makkelijker om vocht vast te houden, waardoor je huid gehydrateerd blijft.

Egalere huid

Als je dagelijks een product met vitamine B3 gebruikt, wordt de roodheid en de vlekjes op je huid minder zichtbaar. De cellen in je huid worden op deze manier ook geholpen om je huid te herstellen. Perfect voor de gevoelige huid, dus!

Minder vette huid

Heb je last van een vette huid? Ook dan kan een product met vitamine B3 heel goed zijn. Doordat je huid beter vocht kan vasthouden, is het namelijk makkelijker om de productie van olie onder controle te houden.

Helpt bij zonschade

De UV-stralen en de warmte van de zon hebben een negatieve invloed op je huid. Vitamine B3 beschermt je huid hiertegen, maar zorgt er ook voor dat je huid egaal bruin wordt (en je dus geen last van vlekken krijgt).

Minder lijntjes en rimpels

Vitamine B verhoogt de productie van collageen. Hierdoor wordt je huid meer elastisch, waardoor je dus minder snel last krijgt van lijntjes en rimpels.

Deze gewoontes wil je overnemen!
> Dit doen vrouwen met een mooie huid IEDERE dag

Onze tips voor een vette huid:
> Zo zorg je voor je vette huid

Zo herstel je je huid:
> Dit heeft je huid nodig na een heftig weekend stappen

PHOTO CREDITS: MARLOU

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites