Ideaal voor kerst: glitter metallic eye look

All that glitters!

Ben jij ook een beetje klaar met die smokey eye en wil je weleens een andere make-up look tijdens kerst? MonStyle to the rescue! Dit jaar gaan we namelijk voor een glitter metallic eye look! Het is net even wat anders dan de klassieke smokey eye en daarom ook wat meer gedurfd! Het lijkt misschien een moeilijke look, maar dat is het eigenlijk helemaal niet! Je gebruikt alleen andere producten dan bij een ‘gewone’ smokey eye. Check hieronder het stappenplan!

Stap 1. Begin eerst met primer voordat je oogpotlood aanbrengt bij beide wimperranden. Zorg dat er bij de bovenste wimperrand een kleine wing is. Deze hoeft niet netjes te zijn.
Stap 2. Blend deze lijnen met een zachte borstel.
Stap 3. Breng nu lichtgrijze oogschaduw aan op je ooglid en blend dit in.
Stap 4. Pak nu een grijze oogschaduw in een tint donkerder. Breng dit aan bij je arcadeboog en bij de wimperrand onder je oog.
Stap 5. Neem nu een metallic grijze kleur en doe dit op je bovenste wimperrand en op je arcadeboog. Je krijgt hierdoor een soort V-vorm. Op deze manier krijg je meer ‘diepte’ in je look.
Stap 6. Gebruik nu een eyeliner voor een mooie strakke lijn boven je wimpers.
Stap 7. Neem als finishing touch een lichte glitter oogschaduw en dep deze in je ooghoeken. Zo creëer je een frisse blik.
Stap 8. Nog wat mascara en you’re ready!

READ NEXT:
How to: The perfect cat eye
Deze make-up tips ken jij vast nog niet!
Dit is waarom jouw oogmake-up niet blijft zitten

Source:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites