Slecht geslapen? Zo zie je er binnen 5 minuten weer fris uit

Was het gisteren iets te gezellig (of vanmorgen veel te vroeg)? Deze tips laten je weer stralen!

Believe it or not, maar je hebt niet meer dan 5 simpele stappen, een beetje concealer en een make-up kwast nodig om jezelf er in de ochtend weer uitgeslapen, fris en stralend uit te laten zien! Hoe je concealer op de juiste manier aanbrengt, lees je hier. Maar op welke plekken je je concealer opbrengt is de volgende stap (en eigenlijk ook de belangrijkste!).

In 5 stappen uitgeslapen, fris en stralend!

Stap 1:
Vaak smeren we een streep concealer onder onze ogen, om die vervolgens lekker uit te vegen, toch? Fout! Het is beter om een ‘x’ onder je ogen met je concealer te ‘tekenen’. Gebruik je ringvinger (met deze vinger is het ’t moeilijkst om kracht te zetten, waardoor je je foundation egaler kunt uitsmeren) of gebruik een beauty blender om de concealer onder je ogen te verdelen.

Stap 2:
Dan is nu het moment aangebroken waarop je ogen ‘gelift’ gaan worden. Breng concealer op beide ooghoeken aan en gebruik kloppende bewegingen om de make-up goed te kunnen verdelen.

Stap 3:
Vervolgens breng je concealer bij je mondhoeken aan. Gebruik hiervoor dezelfde kloppende-bewegingen-techniek en werk de concealer richting je jukbeenderen uit. Lift it up!

Stap 4:
Vaak is het gebied rondom je neus een beetje roodgekleurd. Een druppeltje concealer does the trick! Gebruik bovenstaande techniek.

Stap 5:
Dit is het geheim om je natuurlijke facelift long-lasting te maken: poeder je gezicht af met een matte poeder. Je zult er opmerkelijk minder moe uitzien!

Meer lezen?
Slapen in de hitte? Zo doe je het!
Dit is dé gezondste manier om te slapen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites