Is je haar een tussenlengte? Dan moet je dit doen!

Als je haar maar goed zit!

Heb je een tijd terug je haar kort laten knippen (of heeft de kapper het te kort geknipt, oeps! en heb je nu zo’n lengte waar je helemaal niks mee kan? Dan kunnen wij je helpen! Er zijn namelijk zat manieren waarmee je ervoor zorgt dat je toch nog blij wordt van je halflange haar!

Verzorging
In de tijd dat je haar groeit van kort naar half lang is het belangrijk om tussendoor toch een paar keer naar de kapper te gaan. Laat bijvoorbeeld je puntjes bijknippen of laat er subtiele laagjes in knippen. Op die manier heb je altijd verzorgd haar. Verzorg je haar daarnaast ook om de zoveel weken met een lekker haarmasker.

Wees creatief
Om je haar de hele tijd los te dragen is ook zo saai. Probeer daarom wat leuke hairdo’s uit met je haar en check Instagram voor wat inspiratie. Maak bijvoorbeeld een messy bun of een mooie braid. Je kan ook iets geks doen met je scheiding, door bijvoorbeeld een zig zag (hallo Missoni!) te maken. Wees creatief, niets is te gek. Misschien dat je straks een nieuwe trend zet!

Volume
Een tussenlengte is vaak het mooist met veel volume. Dat geeft je haircut gelijk een goede boost. Het mag best wat messy zitten zodat mensen denken dat je je haar niet gekamd hebt. Dit kan je doen door bijvoorbeeld je haar te touperen en daarna zachtjes uit te borstelen. Dan wat hairspray en you’re ready to go. Je kan natuurlijk ook aan de slag gaan met een krultang om mooie beach waves te krijgen.

Extensions
Kan je echt niet wachten tot je haar weer lang is? Dan is de beste oplossing toch wel extensions (of gebruik deze tips). Het handige hiervan is dat je elke dag een andere look kan maken. Ben je het lange haar toch zat? Dan doe je de extensions toch gewoon weer uit (clip ins)! Je zal zien dat je eigen haar een stuk langer is nadat je een tijd extensions hebt gedragen.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites