Zo ben jij ’s ochtends binnen 15 minuten de deur uit!

Zet je stopwatch maar aan and go!

Het is half 8 s’ochtends en je wekker gaat. Wacht… Half 8?! Je had al een halfuur uit bed moeten zijn om op tijd op je werk te komen, want je hebt normaal altijd 45 minuten nodig om je haar en make-up te doen, te eten en je kleding aan te trekken. Wij willen je even op het hart drukken om, als het even kan, die tijd vooral te nemen omdat het erg belangrijk is om rustig te ontbijten en de tijd te nemen om wakker te worden. Maar als je je wel verslaapt is er toch nog hoop want het is heel goed mogelijk om je s’ochtends binnen 15 minuten klaar te maken. Er is alleen wat meer moeite voor nodig. Volg dit tijdschema de volgende keer dat je je verslaapt en je bent zó klaar. Succes!

15 minuten to go
Eerste stop: de badkamer. Skincare is het eerste waar je je mee bezig gaat houden. Maak je gezicht schoon en breng je moisturizer aan. Poets je tanden terwijl de crème intrekt en bedenk ondertussen welke outfit je aan gaat trekken. Binnen 3 minuten kun je hier klaar mee zijn, dus let ondertussen goed op de tijd.

12 minuten to go
Time for: make-up. Gebruik als het even kan producten die een dubbele werking hebben. Foundation waarbij je geen concealer meer nodig hebt of een foundation met SPF en een product dat je zowel op je ogen, als blush en als lip product kunt gebruiken. Breng als eerste foundation aan met je handen of een kwast. Dan een beetje bronzer, breng dit aan in de vorm van een 3. Begin bij je slapen, trek de 3 van je slapen naar je jukbeenderen en van je jukbeenderen naar je kin. Bronzer is done. Gebruik voor je wenkbrauwen een tinted brow gel, zodat je ze niet in hoeft te vullen. Gebruik je 3-in-één oog, blush en lip-product, krul je wimpers voor een open blik, breng 2 laagjes mascara aan en klaar is kees. Dit kun jij in 5 minuten!

7 minuten to go
Nu is je haar aan de beurt. Heb je een makkelijke coupe en zit je haar eigenlijk al goed als je uit bed komt? Dan ben je één van de gelukkigen. Heb je dit niet? Gebruik dan een product dat wat goeds doet voor jouw haar. Zit het slapjes en heb je geen volume? Gebruik dan een texturizing spray of droogshampoo. Heb je krullen? Wrijf er dan wat texturizing crème in. 

4 minuten to go
Je haar zit goed, je make-up is ook on point. Je loopt alleen nog in je ondergoed en je maag knort. Als het goed is heb je tijdens het tandenpoetsen bedacht wat je aan gaat trekken. Was je daar nog te moe voor? Zorg dan dat je van te voren altijd een paar emergency-outfits hebt hangen. Of nog beter: plan je outfit de avond ervoor al. Hijs je in je kleding, pak je tas en ren naar beneden. Vul een flesje water en grijp een banaan of granola reep voor onderweg. Zo. De laatste 4 minuten zijn voorbij en jij bent al bijna het huis uit. Je klaarmaken kan dus mak-ke-lijk binnen 15 minuten.

READ NEXT:
Dinner-with-friends recepten onder de 20 minuten!
Zo kom jij van je wallen af
Ochtendmens? Misschien ben jij er een in wording!

Source: Instagram

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites