Zo kom je erachter of kort haar jou staat!

Dit is het antwoord!

Tegenwoordig laten veel vrouwen hun haar een stuk korter knippen. De schaar gaat er steeds vaker in en de bob (en ook de lob) zijn onwijs populair dit seizoen. Ben jij ook sterk aan het twijfelen of je voor een kort koppie gaat, maar weet je niet of het je wel staat? No worries, er is namelijk een manier waardoor je kan kijken of short hair jou staat!

Je haar omvouwen, in je shirt proppen of inschatten of kort gewiekte lokken jou staan, is vanaf nu verleden tijd. Door middel van deze regel kom jij er binnen no time achter of kort haar bij jouw gezicht past. Het draait namelijk allemaal om de ‘5,5 centimeter regel’. En heel fijn: het enige wat je nodig hebt is een potlood, liniaal en een spiegel.

Let’s get started!
Je plaatst het potlood horizontaal onder je kin en de liniaal plaats je onder je oor, maar dan verticaal. Het potlood en de liniaal raken elkaar en dat gebruik je als richtlijn. Als de afstand van de onderkant van je oor tot aan je kin groter is dan 5,5 centimeter, dan staat langer haar jou mooier dan kort haar. Maar is deze afstand korter dan 5,5 centimeter? Dan ben jij door de test en is jouw gezicht perfect voor een korter kapsel. Hieronder zie je een goed voorbeeld hoe je te werk moet gaan.

READ NEXT:
Dit is waarom mannen van lang of kort haar houden
Tips voor voller en dikker haar terwijl je slaapt
Dit is hét haarproduct dat iedereen nodig heeft!

lini

Source: Karla’s Closet // Lifehacker

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites