HOW TO: Krullen met kort haar

Deze is voor alle vrouwen met kort haar!

Vrouwen met kort haar, jullie hebben een geweldig, maar zeker niet makkelijk kapsel. Je haar stylen is nog wel te doen, maar gekruld haar zonder een afro is een stukje moeilijker. Wij helpen je met een stappenplan. Zo stap jij de volgende keer de deur uit met een perfect gekruld kapsel!

1. Gebruik altijd een heat protector 
Het is zo belangrijk om je haar mooi en verzorgd te houden. Zo’n heat protector beschermt je haar tegen de hitte van je stylingapparatuur maar zorgt ook voor meer textuur. Superhandig en belangrijk dus!

2. Krul je haar zoals je normaal zou doen
Let er wel op dat je je haar van je gezicht af krult in plaats van naar je gezicht toe. Zo krijg je uiteindelijk en beter en opener kapsel. Om het wat makkelijker te maken kun je je haar in tweeën opdelen en eerst onder krullen en daarna boven.

3. Stijl de uiteinden van je haar
Dit is waar je van een afro kapsel naar een beachy wave gaat. Stijl de uiteinden, maar niet te lang! Als je dit eventjes doet zul je gelijk zien dat je een veel natuurlijker kapsel creëert.

4. Spray wat texturizer als finishing touch 
Geef je haar wat textuur met een spray. Zo krijg je dat beachy gevoel en blijven je krullen goed zitten. Dit kun je overigens ook met droogshampoo doen!

Meer lezen over kapsels?
De kapsels die je als een rockster laten voelen
De allernieuwste en beste haar tips van 2017
6 kapsels die de regen doorstaan

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites