Dé manier om je haren te krullen zonder hitte

Zo krijg jij mooie krullen zonder verbranden vingers.

Eigenlijk is het maar oneerlijk. Degene met een volle bos krullen zouden een moord doen voor een stijle coupe en andersom. Daarom hebben we allemaal wel een krul- of stijltang in huis. Sommigen krullen bijvoorbeeld iedere dag hun haar. En dat is natuurlijk niet heel goed voor je coupe.

Nadeel is ook nog dat het vaak met een paar uur ook weer uitgezakt is. En dan verbranden we ook nog eens onze vingers. Auw! We hebben natuurlijk al een keer geschreven hoe je krullen zonder hitte kan maken met een haarband. Maar nu hebben we een nieuwe manier gevonden hoe je krullen zonder hitte kan maken. Namelijk met rietjes. Ja, je leest het goed. Je bent er wel even mee bezig maar je krijgt gegarandeerd een volle bos met krullen.

Tip! Je krijgt het beste resultaat als je er een nacht mee slaapt.

Wat heb je nodig:
– Ongeveer 150 rietjes dit ligt ook aan de dikte van je haar
– 150 bobby pins

Deel je haar in twee gelijke delen en steek in kant alvast op. Pak een rietje en een kleine pluk haar. Draai het plukje haar om het rietje heen. Zorg ervoor dat deze goed strak zit en trek het samen en zet je haar vast met schuifspeld. Pak de uiteinden van het rietje en leg hier een knoop in. Herhaal dit met elk pluk haar tot je alles hebt gehad.

In de ochtend kan je alle rietjes en schuifspeldjes eruit halen. Let op borstel de krullen niet uit maar trek ze een beetje uit elkaar. Anders gaat je haar zo pluizen dat je het niet meer goed krijgt. Om je haar een beetje in model te brengen kan je er olie in doen en het een beetje in model kneden.

Heb jij geen volume in je haar?
> Het enige product dat écht voor volume zorgt

Heb jij graag lang en gezond haar?
> De hacks voor het krijgen van lang en gezond haar
Eet je haar langer en gezonder! 

PHOTO CREDITS: NICOLEMARIEENS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites