Zo lang duurt het om je pony uit te laten groeien

En dit kan je er in de tussentijd mee doen.

Het grootste nadeel van een pony, is waarschijnlijk die verschrikkelijke uitgroeifase. Want als je eenmaal klaar bent met je pony (en ja, dat moment komt op den duur), moet je een behoorlijke tijd uitzitten voordat er geen spoor meer van te zien is. Haar groeit snel aan en je pony is al snel te lang, maar het model blijft nog lange tijd zitten.

Hoe lang duurt het?

Ten eerste, dit verschilt natuurlijk per persoon. Of je nou dik of dun haar hebt, of het gezond is en snel groeit of niet en natuurlijk ook wat voor pony je hebt, dik of dun. Het duurt ongeveer vijf maanden op je pony te laten groeien. Na vijf maanden is je pony lang genoeg voor de kapper om hier weer iets moois van te maken.

Let wel, de pony is langer maar dit betekent wel dat je nog met een ‘lok’ zit. Je kan deze lok op verschillende manieren dragen of wegstoppen. Dit kan al na twee maanden, maar het duurt nog langer voordat je pony helemaal is uitgegroeid en weer op dezelfde lengte is zoals de rest van je haar (als je bijvoorbeeld schouderlengte haar hebt). Dan duurt het ongeveer een jaar tot anderhalf jaar. Een pony is dus een goede test om te kijken hoe geduldig je bent.

In de tussentijd

Heb jij al een pony geknipt en wil je hem nu uit laten groeien? Wij hebben een aantal verschillende manieren voor je gevonden om je manier in de tussentijd te dragen. Zo wordt het lange wachten iets draaglijker. In de eerste maand loop je met een te lange pony, maar daar is op zich niets mis mee.

In de tweede maand wordt het lastiger. Je pony zit echt in je ogen en als je je pony opzij schuift, springt ie zo weer terug. In de maand, wordt je waarschijnlijk helemaal gek van je pony. Het zit niet, het staat niet en het doet absoluut niet wat jij wil. Even op een houtje bijten want in de derde maand gaat het al snel beter.

In de derde maand kan je het beste naar de kapper gaan, deze kan dan je pony weer knippen zodat de pony mooi aansluit op de rest van het haar. Dit zal een groot verschil maken en zo kan je je pony met een gerust hart de volgende maanden uit laten groeien.

Gaat het voor jou niet snel genoeg
De hacks voor het krijgen van lang en gezond haar
Zó eet je je haar langer
Dit ingredient zorgt voor snellere haargroei

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites