Lazy? Dit is dé haircut waar je niets aan hoeft te doen!

Nooit meer tijd te kort 's ochtends!

Het liefst wordt iedereen wakker met de perfecte haircut. Maar hé, dit gebeurt natuurlijk nooit. Wel zijn er kapsels die het je ’s morgens makkelijker maken waardoor je misschien wel een half uurtje langer in bed kan blijven liggen. En dat willen we natuurlijk allemaal! Hiervoor heb je helemaal geen elastiekjes of schuifjes nodig! Het begint allemaal bij je kapsel. Kijk van tevoren wel even goed welke van de drie soorten texturen (stijl, golfend of krullend haar) jij hebt!

haar

Stijl haar
Stijl haar kan snel dun ogen. De fout die dan ook vaak gemaakt wordt is dat vrouwen met stijl haar hun haar in laagjes laten knippen voor meer volume. Dit moet je juist niet doen. Je kan het beste je haar stijl houden en het in een bob of lob laten knippen (of faken). Deze haircuts vallen gelijk goed wanneer je het zo laat knippen. Als je de puntjes wat bij laat knippen, krijgt je haircut een stoere edge. Voor nog meer volume kan je altijd droogshampoo of volume poeder gebruiken!

haircut

Golvend haar
Ladies met golvend haar hebben het eigenlijk het makkelijkst. Deze haircut kan daarom in alle lengtes. Föhnen hoeft eigenlijk niet eens omdat je haar er het beste eruitziet wanneer je het aan de lucht laat drogen. Doe van tevoren wat mousse in je haar en drogen maar! Easy peasy toch?

haircut

Krullend haar
Voor krullend haar is het goed om te weten dat je het nooit recht moet laten afknippen. Hierdoor krijgt je gezicht een A-vorm en je wilt natuurlijk niet op een kerstboom gaan lijken! Zorg ervoor dat je je lokken in lange lagen laat knippen voor het beste resultaat. Zo krijg je namelijk de volume die je graag wilt. Een tip voor de ladies die gezegend zijn met curly hair: doe tijdens het douchen wat conditioner in en blijf het door borstelen terwijl je onder de douche staat. En voila, je bent klaar voor de dag!

Source: hairstyles // thecoveteur // brit.co

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites