Het perfecte cadeau voor jou en je vriend

Hier worden jullie allebei heel blij van

Als je er niet bij wil lopen als een ANWB stelletje en matching accessoires ook een beetje overdreven vindt, is een geurtje uit dezelfde collectie de ideale oplossing. Met geurtjes maak je ten slotte iedereen blij tijdens de feestdagen, toch?

Smell good together

Bij s. Oliver hebben ze nu namelijk een geurtje voor mannen en eentje voor vrouwen. Zo ruiken jullie dus samen heel lekker. De geurtjes uit van s. Oliver ruiken niet alleen erg lekker, ze zien er ook nog eens mooi uit met een Scandinavisch en minimalistisch design. Houden we van! Ze staan dus ook mooi als accessoire in je kamer of op de badkamer.

De s. Oliver geur SO PURE for her is fris, fruitig en ook warm. Het voelt heel zacht aan op je huid. De geur s. Oliver SO PURE for him ruikt verleidelijk, (leuk voor jou) fris en pittig. Klinkt goed, toch? Dit is het perfecte geurtje om weg te geven aan hem en om zelf te vragen.

Omdat wij zelf ook graag cadeaus weggeven tijdens de feestdagen, verrassen we een van jullie met de twee geuren! Wil je kans maken? Reageer dan hieronder! Good luck!

Bekijk hier meer cadeau inspiratie:
OMG: er bestaat dus glitterwijn!
Dit is HET perfecte cadeau voor de muzikant in je familie
8x cadeaus onder de 15 euro voor de feestdagen

 

 

PHOTO CREDITS MIKUTAS

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites