Lijk jonger door deze geniale make-up tips!

Jonger lijken door je make-up? Dat kan...

Vind jij het heerlijk om jezelf mooier te maken met een make-upje? Maar heb je af en toe het gevoel dat je er alleen maar ouder uitziet met een laagje make-up? Tja, als puber was dat juist het doel: ouder lijken. Maar na je tienerjaren en een paar rimpels verder zou je toch graag weer wat jonger willen lijken. Gelukkig zijn er ook make-up tips waardoor je jonger lijkt. En wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Make-up tips waardoor je jonger lijkt

Wimpers

Door je ogen groter en meer sprekend te laten lijken krijg je een jongere en frissere uitstraling. Draag dus altijd mascara en krul als het even kan je wimpers eerst met een wimper kruller!

Wit oogpotlood

Nog zo’n handige tip: gebruik in plaats van zwarte oogpotlood witte. Dit zorgt er namelijk ook voor dat je ogen een stuk groter lijken.

Glansje

Ook met een lichte glow lijkt je huid gelijk een stuk jonger. Ga dus niet voor matte make-up maar het liefst voor make-up waar een beetje glans in zit.

Lichte oogschaduw

Te donkere kleuren kunnen ervoor zorgen dat je gezicht ouder lijkt. Kies dus voor lichte oogschaduw. Ga je toch liever voor een glamorous smokey eye? Neem dan oogschaduw waar glitter inzit.

Concealer

Ja, ook concealer is your best friend. Smeer natuurlijk niet je hele gezicht onder maar er zijn een paar plekjes die je wel kunt insmeren. Zoals de binnenkant van je ogen en een beetje onder je wenkbrauwen (smeer dit wel natuurlijk wel goed uit).

Meer lezen?
Er is weer een nieuw product in beautyland

PHOTO CREDITS: RANDOMMODELS_

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites