5 make-up producten die je nodig hebt voor de lente

Ben jij al klaar voor het zonnetje?

Yes! Het is weer lente! We waren helemaal klaar met de winter en kunnen niet wachten om zonder jas in het zonnetje te kunnen zitten. Nog een voordeel van de lente is dat het wat aangenamer is voor je huid. Geen droge plekjes meer en als jij op het terras in het zonnetje zit wil je geen plamuurlaag op je gezicht hebben. Daarom hebben we alle make-up producten voor de lente op een rijtje gezet.

1. Lichte basis

We willen alles behalve een plamuurlaag op ons gezicht. Ga daarom voor een bb cream, cc cream of getinte dagcrème. Dit geeft wel een egale dekking, maar je hebt geen dikke laag make-up op je gezicht. Zorg wel dat je voor iets met SPF gaat, want het is tenslotte lente. Laat die zon maar komen!

2. Crème blush

Een musthave voor de lente. Het geeft een subtiele kleur en zit er erg naturel uit. Dus als iemand vraagt of je dat blosje van jezelf hebt, zeg je volmondig ja! Vooral een koraalkleur staat erg mooi.

3. Highlighter

Of het nou winter, lente, zomer of herfst is, highlighter mag niet ontbreken in het rijtje. Wel kan je in de lente het beste gaan voor een crème of liquid highlighter. Zo lijkt het net of je zo’n geweldige glans van jezelf hebt!

4. Getinte lipbalm of lichte glanzende lipstick

Aangezien de hele look al lekker naturel is, gaan we hier mee door bij de lippen. Ga voor een getinte lipbalm of licht glanzende lipstick. Op deze manier blijft het een luchtige look (en je werkt het ook nog eens makkelijk bij).

5. Bronzer

Ook bronzer mag niet ontbreken in dit rijtje. Ook hier gaan we weer voor crème bronzer (het blend ook zo heerlijk met elkaar, al die crème items).

Misschien heb je hier ook nog wat aan.
8 hacks voor een natuurlijke make-up look

Zo krijg je ook een lekker tintje!
Zo breng je bronzer aan zonder op een wortel te lijken

tagged in lente, make-up
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites