Hier scoor je een nieuwe beauty look die bij je past

Lekker op tijd voor de feestdagen.

Stel je voor: het duurt nog een paar dagen voordat het kerst is. Je hebt je outfit al in huis gehaald en je Pinterest-bord staat vol met inspiratie voor een bijpassende haarstijl. Het enige wat nog ontbreekt is een make-up look die je look compleet maakt.

Oh ja, en je moet nog even snel wat cadeautjes halen voor je vriendinnen. Maar hoe ga je dat binnen zo’n korte tijd nog allemaal voor elkaar krijgen? En welke make-up producten zijn het beste voor jouw huid? Dan herinner je ineens dat de Bijenkorf de perfecte oplossing heeft, namelijk: een persoonlijke beauty stylist en een adventskalender met producten die je echt in je make-uptas nodig hebt. Je kerstdroom is compleet.

Personal beauty stylist

Hoe fijn is het dat je vanaf november (Amsterdam en Rotterdam kunnen er nu al van genieten) niet meer uren door de Bijenkorf hoeft te wandelen en op de achterkant van elk product moet kijken of iets goed is voor je huid?!

Nu kan je voor tien euro online een afspraak inboeken voor één uur met een personal beauty stylist. Hij of zij kan jou dan precies vertellen welke producten het beste zijn voor jouw huid en welke kleuren oogschaduw het mooiste staan bij jouw oogkleur. De stylisten zijn niet merk gebonden, dus je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Neem vooral ook een foto mee van die leuke kerstoutfit, zodat je van een professioneel iemand kan horen wat er het beste bij past.

De beauty adventskalender

Misschien wel een van de leukste dingen tijdens kerst: een adventskalender. Altijd is het weer een verrassing wat er achter elk vakje verstopt zit. Behalve als je een chocolade adventskalender hebt, dan weet je dat er achter elk vakje iets overheerlijks zit.

Maar we willen eigenlijk wel eens wat anders dan iedere dag een chocolaatje, anders zit je straks met een dikke pukkel aan tafel. Daarom is er vanaf 15 november de beauty adventskalender van de Bijenkorf met allerlei verschillende beautyproducten te koop. Zo heb je iedere dag ECHT een cadeautje. De ideale manier om nieuwe beautyproducten te leren kennen als je het ons vraagt. Ga jij jezelf verwennen?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites