Make-up tips voor vrouwen met een bleke huid

Vanaf vandaag wordt het makkelijker!

Voor vrouwen met een bleke huid is make-up soms een best friend, maar ook heel vaak niet. Want leuk hoor, red lipstick, maar niet alle red lipsticks passen bij jouw huid. Foundation lijkt ook maar niet in jouw huidskleur verkrijgbaar te zijn. Je loopt dus met een té bruin gezicht of juist een hele bleke huid over straat… Omdat wij dit probleem erkennen, hierbij wat make-up tips speciaal voor de bleke huid:

Foundation
Dit hoef je dus bijna niet te gebruiken. Concealer is namelijk de perfecte vervanger. Die kun je gewoon op de plekken gebruiken waar het nodig is. Op deze manier zie je er in ieder geval niet té bruin uit. 

Bronzer
Bronzer kan al snel een beetje lijken alsof het bovenop je huid ligt als je een bleke huid hebt. Die kun je dus maar beter zo min mogelijk gebruiken. In plaats daarvan kun je een roze blush gebruiken. Je krijgt hier niet alleen glowy cheeks van, maar het ziet er ook gezonder uit. Je krijgt een frisse blik.

Lipstick
Kies voor een nude, peachy of bruinachtige lipstick, die passen het beste bij jouw huidskleur! Té felle kleuren zullen te hard afsteken. Keep it natural!

Oogschaduw
Gebruik geen donkere, harde kleuren als oogschaduw. Hierdoor lijk je alleen maar bleker. Je kunt het beste aardetinten gebruiken. Deze sluiten beter aan op jouw huid en geven je ook de perfecte smokey eye.

READ NEXT:
Sandbagging: de allernieuwste make-up techniek!
Make-up fouten die we allemaal maken
De make-up die je gebruikt is misschien allang over datum

Source: Glass magazine

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites