Dit worden de make-up trends in 2018

Ze zijn bijna allemaal nog draagbaar ook!

Hou je ervan om te experimenteren met make-up? Dan wil je vast weten wat de make-up trends in 2018 worden. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

1. Good old lipstick

De afgelopen jaren maakten de liquid lipproducten een ware opmars. Merken die de liquid producten kwamen met paddestoelen uit de grond. Gelukkig, vinden wij, gaan we anno 2018 gewoon weer terug naar de good old vaste lipstick. Die geven wat ons betreft sowieso een beter resultaat.

2. Goud

Rihanna kwam met een gouden highligter en sindsdien had iedereen in beautyland het erover. En dit is nog lang niet voorbij. Wijzelf zijn vooral fan van gouden oogschaduw. Dit staat namelijk iedereen.

3. Glans, glans, glans

Natuurlijk, bijna iedereen heeft wel een highlighter in huis liggen, maar volgend jaar is all about the glow. En dan vooral sticks en crèmes, die geven namelijk een natuurlijk effect. En natuurlijk, daar houden wij van!

4. Twiggy wimpers

Lagen en lagen mascara, dat is wat we dit jaar op de catwalks voor S/S 2018 zagen. En guess what? Het zag er nog best oké uit ook. Of wij hier aan mee gaan doen, not sure.. Een paar laagjes vinden wij ook al mooi, maar als je van uitproberen houdt: doe zoveel mogelijk laagjes mascara op. Wie weet staat het bij jou hartstikke knap.

5. Upside down eyeliner

In 2018 draag je je eyeliner onder je oog, in plaats van erboven. Kies wel voor een eyeliner potlood in plaats van een liquid liner. Dit staat namelijk mooier omdat je dan geen strakke lijn hebt.

6. Glitter everywhere

Op het gebied van make-up kan je in 2018 je kindertijd herbeleven. Glitters worden namelijk weer helemaal hot. Glitters in je haar, glitters op je neus, glitters op je voorhoofd! Nee, oke. Laten we het wel knap houden. Maar zeg nou zelf, wat glitter boven je ogen staat toch hartstikke mooi?

Meer beauty?
7 setting sprays zodat je make up blijft zitten
De perfecte basis voor een mooie make-up look

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites