Make-up tricks die iedere vrouw voor haar derstigste wil weten

Thirty, flirty and flawless

Experimenteren met make-up hebben we allemaal gedaan tijdens onze tienerjaren toch? Althans wij wel. Keertje gothic, net te veel kleur of denken dat je prima zelf je wenkbrauwen kan epileren. Nee, dat had vaak geen goede afloop en een paar prachtfoto’s (waar je liever niet aan wordt herinnerd) als gevolg.

In onze roaring twenties hebben we ook zeker nog een aantal make-up blunders gemaakt. Nu de dertig nadert is het hoog tijd daar een punt(!) achter zetten. Voor alle bijna dertigers hebben wij alle make-up tricks die je nu toch echt onder de knie moet hebben op een rijtje gezet.

1. De hele dag goed

Als je na een lange dag, gelijk door moet naar een working dinner (of feestje) en niet de hele avond in het toilet wilt staan om je make-up bij te moeten werken, zijn primers en finishing sprays je beste vriend. Het kost je misschien een paar minuten extra in de ochtend, maar als je dit stappenplan volgt, hoef je er de rest van de dag niet meer naar om te kijken!

 

2. Rock’n roll lips

Op zijn tijd een paar knallende lippen, wij houden ervan. Dat je een basic outfit instant knap wordt met een paar rode lippen, moet je in je derde decennium toch echt wel weten. Hoe tof we lipstick ook vinden, het kiezen van de perfecte tint kan enorm lastig zijn. Er zijn ook zóveel verschillende kleuren om uit te kiezen… Met behulp van deze tips vind jij de kleur lipstick die het mooiste staat bij jouw huidkleur.

3. Mascara

Een van onze favoriete make-up producten is toch wel mascara. Als je mascara aanbrengt, lijk je gelijk wakker en zie je er frisser uit! Lekker toepasselijk maar ECHT waar. Volgens make-up artiesten kun je het beste 30 (!) snelle laagjes mascara aan brengen op je wimpers voor het allermooiste effect. Lijkt misschien wat veel. Wij zijn eens gaan tellen en tot onze grote verbazing is dit aantal helemaal zo gek nog niet.

4. Foundation

Hoog tijd om de jaren dat we de deur uit gingen met een foundation die een totale mismatch was met onze huidkleur ver achter ons te laten. Als echte goed georganiseerde dertiger hebben wij the perfect match gevonden. Heb jij die van jou nog niet gevonden? Geen paniek, het trucje is heel simpel. In plaats van dat je de foundation te testen op de rug van je hand doe je dit op je sleutelbeen. Enne, hier vind je nog veel meer foundation tips.

5. Wenkbrauwen

Alle aandacht gaat naar onze twee vrienden. Toch is het lastig om ze heel mooi bij te houden. Daarnaast lijkt het soms uren te duren voordat ze eindelijk gelijk aan elkaar zijn. Gelukkig hebben wij hier een paar fijne tips voor je op een rijtje gezet. Alvast een tipje van de sluier… It’s all about het maken van korte streep achtige bewegingen bij het aanbrengen van producten op je wenkbrauwen, voor een natuurlijk effect.

6. Reining

Het lijkt allemaal zo gemakkelijk maar je kan veel verkeerd doen bij het reinigen van je gezicht. Lees hier de tips en tricks voor het juist reinigen van je gezicht. Hello thirty, bye bye bad habits.

7. Trends

Met de laatste trends meegaan? Op je dertigste weet jij wel beter. Glitter lippenstift… Nope, deze laat je gewoon lekker aan je voorbij gaan. Je bent veel druk bezig met je flawless thirty look. 

Thirty, flirty, and thriving!
5 items die je wil hebben voor je 30ste

Ben je hier te oud voor?
7x dit is waarom je steeds sneller dronken bent

Heb jij ze al?
Accessoires die elke 30 something hoort te hebben

 

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites