Make-up producten voor de allermooiste wenkbrauwen

Zijn ze al on fleek?

Je kon er vorig jaar niet omheen. Maar ook in 2017 zijn wenkbrauwen belangrijk. Bold brows zijn helemaal hot. Maar hoe krijg je nu ‘on fleek’ wenkbrauwen? Heb jij al jaloersmakende brows of ben jij niet zo gezegend? Well, fake it till you make it. Hier onze tips!

Poeders

Als je al volle wenkbrauwen hebt, maar dunne plekjes wilt invullen is een poeder perfect. Het vult dunne plekjes op zonder het heavy te laten lijken.

Hoe moet je het gebruiken?
Kies een poederkleur die twee tinten lichter is dan je eigen wenkbrauwen, zo voorkom je dat je wenkbrauwen te donker worden. Doe een klein beetje van de poeder op een wenkbrauwkwastje en vul hiermee de dunne plekjes op. 

Potloden

Wenkbrauwpotloden zijn voor het shapen van dunne wenkbrauwen. Je kunt je wenkbrauwen niet alleen voller laten lijken maar ook een nieuwe vorm geven, door dunne haartjes te tekenen. Zo creëer je meteen een nieuwe shape.

Hoe moet je het gebruiken?
Net als bij de wenkbrauwpoeder is het belangrijk dat je niet een té donkere kleur gebruikt. Te donkere wenkbrauwen kunnen je gezicht er streng uit laten zien. Kies dus altijd een potlood dat twee tinten lichter is. Bij het gebruik van wenkbrauwpotloden is het niet de bedoeling dat je je hele wenkbrauw inkleurt met het potlood, maar dat je dunne hair-like streepjes maakt. Borstel daarna je wenkbrauwen uit om ze een natuurlijkere look te geven.

Gel

De naam zegt het eigenlijk al. Het is een gel om je wenkbrauwen op z’n plek te houden. Wanneer je wenkbrauwen iets voller wilt laten lijken, kun je een gekleurde wenkbrauwgel gebruiken. Wenkbrauwgel is eigenlijk een must voor iedere wenkbrauw. Hiermee zorg je er voor dat elk haartje precies op z’n plek blijft zitten.

Hoe moet je het gebruiken?
Het lijkt op het aanbrengen van mascara. Borstel je wenkbrauwen omhoog tot ze in model zitten. Easy peasy!

 

Wil jij weten hoe je van nature brows zoals Cara Delevigne kunt krijgen? Klik op de link hieronder.
Zo krijg je Cara Delevigne haar wenkbrauwen!
> Is dit de reden dat jouw wenkbrauwen niet groeien?

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites