Waarom je trots mag zijn op je sproeten!

A face without freckles is like a cupcake without sprinkles!

Veel vrouwen hebben ze al van kinds af aan, sommige vrouwen hebben ze alleen in de zomer: sproetjes. De vrouwen die ze hebben, vinden het hoogstwaarschijnlijk niks. Toch zitten er wel een aantal voordelen aan het hebben van sproetjes. Ja, echt. Haal die make-up van je gezicht, bekijk jezelf eens goed in de spiegel en laat deze voordelen maar goed tot je doordringen.

Je hoeft ze niet te tekenen
Het is voor make-up artists de normaalste zaak van de wereld om sproeten bij te tekenen. Er zijn daar zelfs speciale pennen voor. Maar die heb jij helemaal niet nodig!

Ze maken je uniek
Niemand, maar dan ook niemand, heeft dezelfde sproeten als jou. Niet op dezelfde plek en niet in dezelfde vorm. Jouw sproeten zijn uniek.

Mannen vinden je aantrekkelijk
Je zou denken dat dikke billen of grote borsten toch wel dé twee dingen zijn waar mannen op letten bij het zien van een vrouw. Maar op de een of andere manier letten ze ook op sproeten. Mannen vinden vrouwen met sproeten namelijk heel erg aantrekkelijk. Kun je ook weer in je zak steken.

Je ziet nooit bleek
Sproeten geven je gezicht een soort “glow” waardoor je nooit bleek ziet. Daar hadden wij eerder ook nog niet over nagedacht. Maar de kleur van je sproeten voorkomt een bleke huid. Heel erg handig! (Pssst: voor de dames die wel een bleke huid hebben, hier hebben we de beste make-up tips).

Je hebt eigenlijk al 24/7 make-up op 
Zoals we hierboven al zeiden, zie je nooit bleek als je sproeten hebt. Je huid heeft al een kleurtje, waardoor je geen foundation en/of bronzer hoeft te dragen. Je kunt op sommige plekken een beetje concealer aanbrengen, maar zonder dat ben je ook ready to go. Scheelt in je portemonnee (lees: kun je uitgeven aan een wijntje of sneakers). 

READ NEXT:
Sproeten heb je dus niet zomaar!
Dit zijn onze favoriete imperfecties!
Zo krijg je een gezonde en stralende huid!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites