10 Ultimate Beauty Favorites: Mari van de Ven

We looove inside beautytips! In reclame spotjes worden je natuurlijk de meest mooie resultaten beloofd en ook bij sommige online reviews is het wel eens onduidelijk wie nou eigenlijk écht de bron is. Wat MonStyle betreft is niets betrouwbaarder dan real first hand tips en ervaringen. Wie hebben er nou meer ervaring met zowel high-end als budget producten dan beauty professionals?

In de 10 Ultimate Beauty Favorites vragen we Neerlands’ meest geliefde backstage beauty pro’s naar hun absolute tien favoriete beauty producten!

Mari van de Ven heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als je aan een willekeurige Nederlandse vrouw vraagt een beroemde visagist op te noemen is de kans heel groot dat Mari de eerste is die haar te binnen schiet. Van origine is Mari van de Ven kapper maar inmiddels hij heeft ongeveer heel bekend (vrouwelijk) Nederland wel eens van een prachtige make-up voorzien. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Ooit begon het allemaal in een salon in Brabant, maar via Koffietijd werd Mari een bekend gezicht in Nederland. Sindsdien is Mari niet weg te denken uit de Nederlandse entertainment industrie en heeft hij de visagie verzorgd voor personalities als Wendy van Dijk, Sylvie Meis, Ellemieke Vermolen, Tatjana en vele anderen.

Natuurlijk wilden wij ook heel graag van Mari weten wat zijn 10 absolute must-have beauty producten zijn. Hieronder vind je in willekeurige volgorde de 10 Absolute Beauty Favorites according to Mari van de Ven!

 

mari beaty favs

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites