Dit is de manier waarop je mascara EIGENLIJK aan zou moeten brengen

We're all doing it wrong..

Soms kom je er pas achter dat iets al jaren verkeerd doet als een professional op dat gebied je er op wijst. Zo kwamen wij er achter dat ongeveer iedere vrouw eigenlijk haar mascara op de verkeerde wijze aanbrengen. Het is namelijk beter om het van boven naar onder aan te brengen in plaats van andersom..

Warrig verhaal?

Door bij het aanbrengen van je mascara van bovenaf te beginnen kan je de wimperhaartjes 1. veel beter scheiden 2. van de bovenkant nu ook zwart en donker maken en 3. je wimpers verlengen. Wat een eye-opener! Hoe bedoel je dat dan? Wij doen het even voor:

how-to-mascara on Make A Gif

1. Oefening baart kunst

Klink lastig? Zoals met het aanbrengen van ongeveer alle make-up (eyeliner, blush, of wat dacht je van shaping bronzers) oefening baart kunst! Belangrijke is dat je rustige bewegingen maakt, je wil tenslotte niet je hele ooglid met gitzwarte mascara ondersmeren. Speaking of which: til met je vrije hand je bovenste ooglid omhoog om de kans op zwarte vegen tot een minimum te beperken.

2. Gewoon je eigen mascara

Bij het opzoeken van deze truc op internet zien we ook veel mensen een heel ingewikkeld klein wimper kwastje gebruiken voor de bovenste mascara lagen, maar dat is echt niet nodig. Je eigen good old lievelingsmascara (of één van die van ons..) werkt echt prima!

3. De oude manier werkt ook prima

Je ziet écht een verschil of je alleen even snel mascara opbrengt op de old-school manier (van onder naar boven) of ook de tijd neemt om met de bovenlaag te beginnen, maar goed soms heb je daar simpelweg geen tijd voor. Maak in dat geval het vooral niet extra moeilijk voor jezelf en laat die bovenlaag lekker voor wat hij is. Heb je een feestje of een event waarbij je echt eyes to kill kunt gebruiken dan is deze tip wel een gouden! Je ogen lijken groter, veel sprekender en we weten ineens hoe Doutzen aan haar pretty Doll’s Eyes komt…

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites