Deze kleine verandering zorgt voor VEEL meer volume in je haar

En er is maar één kort bezoek aan je kapper voor nodig: hallo volle bos!

Haar met veel volume is iets wat we het liefst allemaal zouden willen hebben. Het staat sexy en zó mooi. Er zijn een aantal volume boosting haarstijlen waardoor het lijkt alsof je meer volume hebt. Fake it till you make it! Als je jouw haar liever los draagt, is er ook een manier waarmee je daadwerkelijk meer volume in je haar krijgt.

Onzichtbare laagjes

Je hebt vast weleens gehoord dat je meer volume kan creëren door laagjes te knippen. Maar we hebben het hier niet over de laagjes die je vroeger knipte, maar over onzichtbare laagjes. Laagjes die niet te zien zijn. Geef specifiek bij je kapper aan dat je lange lagen wil. Heb je lang haar? Zorg er dan voor dat je de uiteindes van de laagjes tot je kaaklijn laat knippen of tot daaronder. Hiermee creëer je die textuur die nodig is voor meer volume.

High and low

Als je nóg meer volume in je haar wil na het nemen van je nieuwe hair cut, kan je ook nog een tweede afspraak bij je kapper maken: laat high- en lowlights zetten. Door het effect van high- en lowlights creëer je meer diepte in je haar. Zo lijkt je haar voller en dikker. En het geeft je haar ook nog eens een natuurlijke look. Pretty!

Nog meer volume?
Kende je deze trucjes voor wat extra volume ook al?

READ MORE:
Het product dat écht voor volume zorgt
Dit zijn de best beoordeelde volume shampoos

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites