Zo creëer je de perfecte messy bun

Mooi, gemakkelijk en binnen 5 min voor elkaar.

De messy bun is dé oplossing voor elke vrouw die ’s ochtends geen uren lang de tijd heeft om zichzelf in een outfit te hijsen, make-up te verzorgen en prachtig haar te creëren.  De messy bun is er voor elke vrouw die binnen een kwartier up and running wil zijn zonder te veel gedoe.

Hoe krijg je nou zo een perfecte messy bun? Wij leggen het je haarfijn uit.

  • Verzamel al je haar in een losse hoge paardenstaart. Gebruik een borstel of kam zodat het haar glad naar achter geborsteld wordt.
  • Verdeel je high ponytail in drie delen and tease.. Toupeer het haar licht zodat er volume en een rommelige structuur ontstaat. (We willen geen ballerina-bun, toch?)
  • Scheid je volumehaar in twee secties en wikkel het haar in tegengestelde richting (zoals je doet bij het maken van een kuif). Maar, in plaats van het vast te maken met een elastiek, zet je je haar met een bobby pin vast. Doe dit met elk deel van je haar en voilà.. done!

Tip: een messy bun werkt het beste op ‘niet gewassen’-haar. (Je kent het wel.. de snooze knop?) Heb je schoon gewassen haar? Maak het ietsje stugger door middel van droogshampoo of volumespray.

WIL JE MEER HAARTIPS LEZEN?
5 haarstijlen die je in een minuut gefixt hebt!
4 dingen die jij onbewust doet en je haar kapot maken!
Zo zit je haar geweldig zonder het te föhnen!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites