Met deze nagellakkleuren lijk je bruiner

Wil je maar niet bruin worden? Pak DEZE nagellak erbij.

De zomer is hier. Dat betekent rokjes, shorts en zomerjurkjes en daar hoort een mooie tan natuurlijk ook bij. Maar aan het begin van de zomer, ben jij echt nog niet bruin (en al helemaal niet met dit weer!). Daarvoor moet je eerst een paar uur bakken in de zon. Zo’n bruin kleurtje kan je natuurlijk ook faken met een spray tanzelfbruiner of gewoon met kleding. Maar wist je dat je door de juiste nagellak ook stukken bruiner lijkt?

Mint

Wij zijn helemaal fan van frisse pastelkleuren en ook de mint kleur is daar één van. Laat dit nou net ook de warmte in je huid naar voren brengen. Dit is trouwens dé ultieme nagellaktip!

Mosterdgeel

Mosterdgeel is vrij warm van kleur, het neigt haast naar goud. De warme ondertoon zal dan ook het mooist staan bij een huid die ook een warme ondertoon heeft. Is jouw huid eerder koel, dan kan het mosterdgeel je wat flets maken.

Zacht geel

Pastelkleuren zijn echte lente- / zomerkleuren, dus ook pastel geel. Deze kleur kan een warme of koele ondertoon hebben en is dus voor veel huidtypes erg geschikt. Het staat vaak wel extra mooi als je een beetje een tintje hebt. Heb jij een getinte of echt donkere huid? Dan zijn we bij deze hartstikke jaloers: deze zachte kleur geel staat jou prachtig.

Oranje

Koningsdag is natuurlijk al geweest, maar oranje nagellak kan altijd. De felle oranje kleur zorgt er namelijk voor dat het lijkt alsof jij die mooie bruine teint al hebt. Niet zo’n fan van feloranje? Ook de wat lichtere koraal tinten hebben hetzelfde effect.

Felroze

Felroze versterkt het effect van dat lekkere kleurtje dat je hebt. Willen we!

Meer lezen over nailpolish?
Zo blijft je nagellak twee keer zo lang zitten!
Hierdoor breken je nagels steeds af
Deze nagellak zorgt voor glanzende nagels

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites